2777
2789

بابام داد میزد من بیشتر خراب میکردم

بخدا اوضام انقدرا هم بد نیست

وقتی با عموم میرم میگه نسبت ب تمرینت خیلی هم خوبی

ولی بابام توقع داره مث یه راننده مجرب باشم...

فردا هم امتحان دارم

الان دارم گریه میکنم بس ک خودمو باختم

الان به مربیت پیلم بده صبح قبل از امتحان یه نیم ساعت هم شده تمرین کن باهاش

من اینکارو کردم سری اول قبول شدم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه لزومی داره که با کسی بری تمرین

من که فقط و فقط با مربی،شوهرم گفت حوصلم نمیشه،منم از خدام گفتم چرا دعوامون بشه،پول بده هرچقدر لازمه فقط با مربی

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی

اصن اهميت نده وقتي يكي سرت واسه داد بزنه معلومه اعتماد ب نفستو از دست ميدي

مثلن من با ماشين رفيقم رانندكيم عاليه حتي دور پليسم ميزنم يعني اينهمه خوبم

ولي ماشين دوست پسرمو حتي نميتونستم روشن كنم😐ن ك بدبخت چيزي بگها ميترسيدم خراب كنم جلوش خجالت ميكشيدم اخرم خراب ميكردم

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
الان به مربیت پیلم بده صبح قبل از امتحان یه نیم ساعت هم شده تمرین کن باهاش من اینکارو کردم سری اول ...

مرببم اقاست

بعدشم صبح باید برم ایین نامه بدم

ماشین هم مال اموزشگاس ک فردا دست افسره

مرببم اقاست بعدشم صبح باید برم ایین نامه بدم ماشین هم مال اموزشگاس ک فردا دست افسره

به نظرم فعلا تمر کز رو ایین نامه کن

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی
انشالله که فردا قبولی ولی ازین به بعد یا ادمی برو تمرین که اعصاب داشته باشه  باز برعکس تو دادا ...

نه اونجوری داد بکشه ها

ولی تا با لحن یکم تند میگفت

سرزنس امیز😞😞

بعدشم از همه چیم ایراد گرفت😢😢

اصن اعصابم ریخته بهم

با ماشین اموزشگاه خیلی راحت تر میرفتم

ولی وقتی یکی ایرادمو میگه اعصابم میریزه بهم خراب میکنم

بعدشم من چپ و راستمو قاطی میکنم😩😩

بخاطر همینم موقع دنده عقب کنترل ماشین برام سخته

فرمونو اشتباه میپیچونم

اصن اهميت نده وقتي يكي سرت واسه داد بزنه معلومه اعتماد ب نفستو از دست ميدي مثلن من با ماشين رفيقم ر ...

میفهمم

همون خجالته و رودروایستی کار دستت داد 😔😔

اصن اعصابم ریخته بهم با ماشین اموزشگاه خیلی راحت تر میرفتم ولی وقتی یکی ایرادمو میگه اعصابم میریزه ...

گلم واسه دنده عقب برعکس ینی بخوای بری سمت چپ فرمون میره راست بخوای بری راستی فرمون میره چپ

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

من تو عمذم رانندگی نکرده بودم تا قبل ۱۸ولی بعد۴جلسه اموزش رفتم تنها بیرون الانم سه ماهه گرفتم یکم دل و جراتم زیاده ولی ایراد هنوز دارم ولی خب ب نظرم فقط و فقط با روندن زیاد حل میشه منم دنده عقب و بعضی وقتا گیر دارم عادیه

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم