2777
2789
عنوان

امشب رفته بودم تمرین رانندگی همه اعتماد ب نفسم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 30 پست

عزیزم واسه یاد گرفتن رانندگی خیلی از این موارد پیش میاد  سعی کن خودتو نبازی .شرط اول رانندگی شجاعت و اعتماد به نفس هست..فقط با مربیت تمرین کن...من بعد از گرفتن گواهینامه اوایل جاهای خلوت خودم تنهایی میرفتم 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من اولین  بار بابابام نشستم بعد گواهینامه  انقد گف قاطی کرده بودم   گفتم  بابا   ی دیقه ترووووووخدا 😂😂😂😂 بعد هیچی دیگ   ی بار رفتم تو در پارکینگ  دیگ  نزدم تا الان ب جایی.      ی بارم با خواهرمینا و دوستام رفتیم شمال از چالوس تا اونجا از ماشینای پشت سرمون فحش شنیدیم از بس اروم میرفتیم😂😂😂😂.  درست میشه دستت فقط  هول نشو و نترس   ی راننده ای میشی ک خودت باورت نشه

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
با کسی نرو فقط مربی  بعدا هم موقع رانندگی اروم برو و کسی رو نبر  اینطوریاد میگیری من با ...

این بابایی ک من تعریف کردم ب نظرت ب من ماشین میده ک تنها ببرم؟

نمیذاره خداقل با مامانم تمرین کنم

عزیزم واسه یاد گرفتن رانندگی خیلی از این موارد پیش میاد  سعی کن خودتو نبازی .شرط اول رانندگی شج ...

بعد از چند وقت رفتی شلوغی ؟

البته من خودم میرم ها میخام ببینم عادی بودم یا نه ☺

مرببم اقاست بعدشم صبح باید برم ایین نامه بدم ماشین هم مال اموزشگاس ک فردا دست افسره

من دقیقا مثل شما بودم 7صبح رفتم تمرین با مربی.9 ایین نامه امتحان دادم.بعد  از قبولی هم ساعت یک شهری امتحان دادم.یعنی اونجا فقط یه ماشینه؟اموزشگاه ما هر مربی ماشین خودشو داشت .افسر هم ماشین جدا .

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
دوستان من سه ماهه گواهینامه گرفتم اما هنوز مسلط نشدم تو روخدابگید چیکار کنم دارم دق میکنم   &nb ...

من سه ساله گرفتم هنوز یبارم تنها ننشستم 😕😕

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
استرس داری؟ بلدی؟ تمرین کردی؟

استرس ک نمیشه نداشت

همه چی فولم

فقط پارک دوبل رو مربیم بهم اشتباه یاد داد مجبور شدم ی مربی دیگ بردارم فردا صب قبل امتحان بهم یاد بده

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
دوستان من سه ماهه گواهینامه گرفتم اما هنوز مسلط نشدم تو روخدابگید چیکار کنم دارم دق میکنم   &nb ...

پس چطوري افسر قبولت كرده؟

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
من دقیقا مثل شما بودم 7صبح رفتم تمرین با مربی.9 ایین نامه امتحان دادم.بعد  از قبولی هم ساعت یک ...

بقیه مربی ها ماشین دارن

مربی  من و یکی دیگه استثناءا با ماشین اموزشگاه میرفتن