2777
2789
عنوان

سرکلازیایی ک طبیعی زایمان کردن

216 بازدید | 13 پست

سلام همگی😊من سرکلاز شدم و دکترم گفت هفته37بیا تا بخیه هاتو باز کنم،چون بچه سرش داخل لگنه مطمننا طبیعی میشه،کیا سرکلاز بودن و طبیعی زایمان کردن؟راحتتره یا نه خیلی درد داره،؟چند هفته بعد از باز کردن بخیه ها نینیتون اومد،ممنون میشم جواب بدید

منم  سرکلاژی ام

کشیدن بخیه هاش خیلی درد داره که

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدییییییی،وای من همش فکر میکنم تا هفته بعدش نکشم و زود زایمان کنم

البته عزیزم بخیه من رو باز نکرده بود.

یعنی گفت چون دهانه رحم دستکاری میشود احتمالا دردهای زایمانی شروع خواهد شد.

و من چون خیلی دوست داشتم دخترم روز نیمه شعبان متولد شود و درست چهل هفته میشدم، دکترم قبول کرد که بخیه ها رو باز نکنه و اگر قسمت شد، همان چهل هفتگی زایمان کنم ولی اگر زودتر دردم شروع شد، بلافاصله با اولین انقباض برای پیشگیری از پارگی رحم سریعا به بیمارستان مراجعه کنم...

واگر دردم شروع نشد، نیمه شعبان سزارین شوم....

که تا پایان چهل هفته حتی یک انقباض یا کمر درد هم نداشتم و سزارین شدم.

البته اینم بگم که چون من ارشد پرستاری هستم و دکتر بیش از ده سال منو می‌شناخت و مطمئن بود که میتونم از خودم مراقبت کنم و خطری من و دخترم رو تهدید نمی‌کند، این ریسک رو انجام داد.

ببخشید عزیزم خیلی طولانی نوشتم. میخواستم اطلاعات کامل بهت بدهم انشالله به سلامتی زایمان کنی. موقع ...

عزیزم الهی ،خب همون شما خودتون سر رشته ایی دارین ،ولی من نه میتونم بگم میترسم و وحشت دارم از طبیعی نه میتونم بگم که واسم فرقی نداره سزارین و طبیعی،ولی با توجه به اینکه مهره های کمرم از سن 17سالگی مشکل داشتن فاصله بینشون،و اینکه میگن سرکلازیا راحت تر زایمان میکنن طبیعی منظورمه،و یا اینکه کساییکه پاهای بلند دارت،و الانم ک ب دلخواه سزارین نمیکنن،من موندم توش واقعا از پسش بر میام یا نه،خدا خودش ب همه کمک کنه،و هرچی ب صلاحمه همون بشه واقعا موندم 

عزیزم الهی ،خب همون شما خودتون سر رشته ایی دارین ،ولی من نه میتونم بگم میترسم و وحشت دارم از طبیعی ن ...

عزیزم میشه بیای کمکم از سابقه سرکلاژ و زایمان بگی ممنون

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
عزیزم میشه بیای کمکم از سابقه سرکلاژ و زایمان بگی ممنون

عزیزم من کلا عضلات کمرم ضعیف بود حتی با عمل سرکلاز سر پا اگه وای میستادم بیشتر از ده پونزده دقیقه دل و کمر درد بدی میگیرفتم اما خیلیارا میدیدم ک عمل کردن و کارای روزانشونو خودشون انجام میدادن،من کلا استراحت مطلق بودم و حمام رفتنام هفت هشت دقیقه ایی بود اونم رو صندلی

عزیزم من کلا عضلات کمرم ضعیف بود حتی با عمل سرکلاز سر پا اگه وای میستادم بیشتر از ده پونزده دقیقه دل ...

منم دقیقا مث شما هستم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
من سرارین شدم روز اول هفته سی و هشت و همه چی خوب بود الحمدلله،

خداروشکر ...عزیزم سرکلاژ همون موقع سزارین برات باز کرد دکترت ؟