2777
2789
عنوان

بچه ها قیافه چقد مهمه برای ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 92 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینم معمولیه نه خوبه نه بد البته قیافه سلیقه ایه.ولی میدونی...چندنفربیان مثلا بگن شوهرت بیریخته ...

کسی غلط میکنه بیاد حرف بزنه😞 شما نباید اجازه بدین کسی درمورد شوهرتون اظهار نظر کنه

من و شوهرم هم قد هستیم اون بلندتر نیس، یه بار یه بنده خدایی تازه بایه پسر خیلی قد بلند نامزد کرده بود اومد به من گفت سختت نیس هم قدین نمیتونی پاشنه بلند بپوشی؟ گفتم شکر خدا قد شعورش سر به فلک میکشه درازا خون به مغزشون نمیرسه عقل ندارن😕 دوس نداشتم اینجوری بگم چون اصولا اهل توهین نیستم ولی باید دهن خودش و اطرافیانشو میبستم که واقعنم دیگه جرئت نکردن حرف بزنن

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
خرفاتون خیلی خوب بودن واقعا ممنونم❤❤

خواهش میکنم عزیزم

امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی

اگر اینجا عضو هستی، تاپیکای خانمای گرفتار با اخلاق بد شوهر رو حتما خوندین

واقعا روی اخلاق حساسیت نشون بدین

به اصالت و تربیت خانوادگی دقت کنید

مطمئن باشید که بسیاری از رفتارای یک پسر مطابق پدرشه

بررسی کنید که خانوادشون از لحاظ روابط عاطفی با هم چطوری هستن!!!

ایشالا خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی اگر اینجا عضو هستی، تاپیکای خانمای گرفتار ب ...

چشم حتما...شماهم انشاالله عاقبت  بخیرشید

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍
روانشناس رو خودم رفتم  فعلا که همه چی به هم ریخته   تا 5 سال دیگه حداقل به ازدواج فکر نمی ...

رابطتون بهم خورد یعنی😔اشکالی نداره عزیزم امیدوارم بهترین روزارو تجربه کنی❤

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍

در حدی که به دلم بشینه

شاید طرف زشت باشه ولی به دل من بشینه و خوشم بیاد

بیشتر ازقیافه حرکات و رفتارش برام مهمه

در واقع اونا قیافشو جذاب یا چندش میکنه

شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
عزیز میشه از تلاشتون برا رسین ب پزشکی بگید.البته ببخشید وسط این تاپیک میگم

خواهش میکنم من سال ۸۹ زیست شناسی قبول شدم چند ترمم رفتم ریاضی فیزیکم خیلی ضعیف شد طوری که ترم اول فیزیک ۴ واحد افتادم بعد مشروط شدم با اینکه چند ترم خوندم ولی اون مشروطی بد جور رو مخم بود منم انصراف دادم از سال ۹۲ تا ۹۵ کنکور دادم و بالاخره ۹۵ قبول شدم ولی واقعا خیلی اذیت شدم خیلی تو فامیل جلو دوستام احساس سرشکستگی میکردم ولی باز خداروشکر بعد چند سال نتیجه داد...

خواهش میکنم من سال ۸۹ زیست شناسی قبول شدم چند ترمم رفتم ریاضی فیزیکم خیلی ضعیف شد طوری که ترم اول فی ...

عزیزم  من خیلی دوس دارم پزشکی یا دندون بخونم.اولین بارسال ۹۲ کنکور دادم.حالا واسه سال ۹۸ میخوام کنکور بدم ولی تا ی مشکل پیش میاد نمیتونم بخونم ول میکنم دوباره سروع میکنم خسته شدم