2777
2789
عنوان

بچه ها قیافه چقد مهمه برای ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 92 پست
قیافه عادی میشه یا ممکن بر اثر تصادف یا هرچی تغییر کنه تیپ با زمان تغییر میکنه اندامم تغییر میکنه ...

اره واقعا اخلاق ک خیلی مهمه من فقط میترسم بعد چندسال زده بشم واقعا نمیدونم چرا انقد ازین موضوع میترسم😔

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ممنون از دعاتون...مجردی از یه حایی به بعد دیگه خسته کنندست حال این رپزای پسرام که دیگه کلا ناا ...

عزیزمی... ان شالله مشکلات برطرف میشه همینجوری نمیمونه بالاخره باید ماهامساده بگیریم و ازدواج صورت بگیره. و دعا کردن

هیکلش مهم تره اصلا قیافه مهم‌نیست خوش هیکل و ۶پک و بازو گنده باشه  زشتم باشه عیبی نداره😛

من خوندم شیش پک😂😂😂

آنه ! تكرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت وقتی روشنی چشمهایت در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود...
روزی که اولین بار دیدمش به نظرم زشت بود ولی با اینکه به دلم ننشسته بود یه جورایی شد که مجبور شدم قب ...

چ جالب 😂بخاطر شرایطش قبول کردی؟؟

اره واقعا اخلاق ک خیلی مهمه من فقط میترسم بعد چندسال زده بشم واقعا نمیدونم چرا انقد ازین موضوع میترس ...

اخلاق خیلی مهمه 

قیافه مهمه ها ولی اگه بداخلاق باشه حاظری همه ی زندگیتو بدی تا از زندگیت بره ولی قیافه نه زندگی میکنی دیگه

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
ازهمه لحاظ خوبه فقط میترسم بعدها قیافش دلمو بزنه😔البته معمولیه

اتفاقا امروز در اینمورد با یکی از دوستام حرف میزدم

عزیزم مهمترین مساله در ازدواج اخلاقه!!!

شوهرت ۱۸۰ قدش باشه ولی اخلاقش بد باشه اصلا فایده نداره

اگر دوتا مورد داشتی که یکی اخلاقش بهتر بود و یکی قیافش

بدون شک با اونی ازدواج کن که اخلاقش بهتره

شخصی رو انتخاب کن که کنارش احساس ارامش کنی و بتونی در ساده ترین لباسی که تنش هست با افتخار کنارش راه بری و به همه بگی ایشون همسر منه و انتخاب من!!

کسیو انتخاب کن که فرزندت بهش افتخار کنه

تابحال ندیدم بچه ای به قد و بالای پدرش افتخار کنه 

مطمئن باش بخشی از اخلاق همسرت در فرزندت بصورت ژنتیکی خواهد بود و تمام این نکاتو در نظر بگیر

اگر چهره کسی معمولی هست مدتی معاشرت کنید 

من خودم از اون گیرا بودم برای چهره و تیپ

الان همسرم از نظر چهره معمولیه ولی از نظر اخلاق از همه فامیلم بهتره حتا از برادرام

برای همین تجربه خودم اینه که چهره عادی میشه ولی اخلاق نه!!!!!

دوس داشتنی نیس فعلا عزیزم تازه اومدن خواستگاری من فقط یبار دیدمش

اهااان

بنظرم نظرات بقیه بکارت نمیاد معیارای شما با بقیع فرق میکنه اگه ب  دلت میشینه قبول کن

خیلی دنبال زیبایی انچنانی نباش چون بعد از ی مدت عادی میشه 

مگه دلت جایی گیره؟؟؟

نه اصلا .قبلا بایکی رابطه داشتم قیافش خوب بود ولی شخصیت افتضاحی داشت الان کلا دیگه بهش فکر نمیکنم 

اتفاقا امروز در اینمورد با یکی از دوستام حرف میزدم عزیزم مهمترین مساله در ازدواج اخلاقه!!! شوهرت ۱ ...

خرفاتون خیلی خوب بودن واقعا ممنونم❤❤

25سالمه.شرایطش درکل خوبه فقط سرهمین قیافه یکم دودل بودم گفتم از بچه ها راهنمایی بگیرم ببینم چی میگن

ببین نباید تو ظاهرش یه ویژگی خاص وجود داشته باشه که واااااااقعا دلتو بزنه. البته من مجردم و بچه هایی که متاهلن بهتر راهنماییت می کنند. ولی شخصا با توجه به خواستگارایی که داشتم به مرور زمان متوجه شدم ظاهر تا حدودی مهمه. البته به قول دوستان از همه چیز مهمتر اخلاقه و شخصیت طرف. ظاهر خیلی مهمه که طرف میل جنس مخالفی برای آدم به وجود بیاره