2777
2789
عنوان

عشقتون رو تونستید فراموش کنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3642 بازدید | 107 پست
آفرررررین 👏👏👏👏👏👏اونوقته باید بشون بگیم دیر اومدی خیلی دیره جای دیگه دل اسیره حرفای قشنگت اصلات ...

البته من ب عشقم رسیدم اینم بگم همچین آش دهن سوزیم نیست وقتی نداریش فک میکنی خیلی خوبه 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟؟.. شایدهمینطوره

آره بابا تا وقتی نداریش یجوری فک میکنی ک انگار فقط همین خوبه 

ببین قبلش ک زندگی نکردی باهاش ببینی چه اخلاقایی داره من باشوهرم دوست بودم خیلی عاشق هم بودیم حتی گریه کرد گفت اگ نداشتمت خودکشی میکردم و کلی رمانتیک بازی الانم خوبه ها هنوزم دوسش دارم اما گاهی میگم کاش ازدواج نمیکردم الان خوشحال باش ک شوهر خوبی داری

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من باهاش بودم یه موتور میگفت دارم گفتم عیب نداره.. بهم همه ش حرفای قشنگ میزد میگفت تلاش میکنم ... می ...

خوش به حالتتتتتت  

میدونییییییی چراااااااا

چون منم عین گریه های تو رو کردم و زجرهای تو رو کشیدم ولییییی

انتخابم درست نبود من اونی رو انتخاب کردم ک همش دنبالششششششش بودم و اون منو نمیخواست(درسته اون اومد و خواستگاریم کرد بالاخره و همه گفتن انتخاب خودشه چون دوست بودین باهم)

ولی دقیقا از رو ز عقد فهمیدم ک منو فقط ب خاطر این میخواست ک هرچی اون بگه من میگم چشم یعنی اینقدر از دوست داشتنم مطمئن بود 

از روز عقدمون ک تمام خواستگارایی ک عاشقم بودنو و دنبالن بودن و رد کردم تا به عشق مثلا رویاییم برسم فهمیدم یکی دیگه رو شدیدا دوست داره 

فهمیدم هیچچچچچچچ حسی بهم نداره 

ای خداااااا دارم میمیرم خیلیییبب بدیه

الان بعد سه سال عروسی جرات کردم که خودمو راضی کنم اخه خیلیییییی اذیتم کرد خیلیییییییییی

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
فکرنمیکردم یه روزی براش این اهنگو بزارم... برو دلم پره بدجور ازت دلخوره برو همینو تو مگه نخواستی؟؟ّ

بعضی وقتها خیلی دلم براش تنگ میشه جوری که نفسم تنگ میشه

تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...    
مرسی دوستمممم ❤❤❤ حرفات خیلی منو به فکر فرو برد 

ببین عزیزم زجر و درد جدایی رو ب خودت بده ولی وارد لذت گذرای یه عشق آبکی نشو و تا ابد حسرت یه عشق عمیق رو ب دل خودت نذار .... اینو از منی که کامل تجربه ش کردم بشنو قبول کن ... ببین حدود ۲ سال گریه کردم ولی بلاخره تونستم و عمیقا به این حرفم ایمان دارم کسی که واقعا عاشقمونه و براش مهم هستیم هیچ وقت نه ترکمون میکنه و نه فراموشمون میکنه . هیچ وقت نمیگه بذار بره با یکی دیگه خوشبخت بشه بلکه برعکس میگه این دختر ارزششو داره منم میخوامش پس همممه تلاشمو برا بدست آوردن و خوشبخت کردنش انجام میدم هر کاری میکنم .

حواستو جمع کن دوستم 

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

سلام.منم 7سال عاشق کسی بودم بخاطرش خیلی مریضها گرفتم از غصه،همش اذیتم میکرد من پاش بودم کمکش کردم کار خوب پیدا کرد همش با پشتوانه من.. بعد با جیگرخونی اومد خواستگاری و  قرار عقدم گذاشتیم،زد زیر همه چی بدجوری دلم و غرورم و شکست رفت سال بعد ازدواج کرد الان زندگی خوبی داره😢😢😢😭 نمیدونم اون همه ظلمی که به من کرد کی و کجا میخواد جواب بده😠😠 نمیبخشمشششش😢😢😡

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

اگر کسی واقعآ شما رو بخواد اگر هزار دلیل برای رفتن هم داشته باشه ولی یه دلیل برای موندن پیدا میکنه.. ولی اگه شما رو نخواد اگر هزار دلیل برای موندن داشته باشه ولی هر جوری شده یه دلیل برای رفتن پیدا میکنه...

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
ببین عزیزم زجر و درد جدایی رو ب خودت بده ولی وارد لذت گذرای یه عشق آبکی نشو و تا ابد حسرت یه عشق عمی ...

واقعا ازت ممنونم ❤❤❤ الان تو شرایطیم که خیلی احتیاج داشتم یکی اینو بهم بگه ❤ از کاراش میفهمیدم دوستم نداره ولی امید داشتم بتونم وابستش کنم 

الان دارم به این نتیجه میرسم که این حق منه که با کسی باشم که عمیقا دوسم داشته باشه نه اینکه بخاطر این موضوع تلاش کنم 

فقط ترس اینو دارم که نتونم پیداش کنم همچین کسیو 😔 

بازم ازت ممنوووووونم 

واقعا ازت ممنونم ❤❤❤ الان تو شرایطیم که خیلی احتیاج داشتم یکی اینو بهم بگه ❤ از کاراش میفهمیدم دوستم ...

آفرین ! همینه .

ببین منم مثل تو بودم میترسیدم ک تا آخر عمرم عاشق کسی نشم یا کسی رو واسه زندگیم پیدا نکنم ولی با یک نفر آشنا شدم که بهم گفت برای رسیدن به هر آرزویی یک دعایی هست که باید مدام تکرار شکنی و برای ازدواج گفت که باید مدام بگی خدایا جفت روحی منو در وقت و زمان مناسبش به من برسون ...

منم یه مدت با خودم تکرار کردم و نتیجه شو دیدم حالام حدود ۲۵ روزه ازدواج کردم عزیزم و از اون قضیه عشق پوشالی حدود ۳ سال میگذره و کلا سپردمش دست خدا و فراموشش کردم 

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖