2777
2789
شنیدم بیمارستان امام خمینی تهران انجام میدن.یه طرحی هم هست به وسم طرح تبرک واسه مادرهای زیر۴۰ سال هز ...

توى بيمارستانهاى دولتى فقط بيمارستان طالقانى خوبه.من ٣بار بيمارستان خصوصى لاله انجام دادم نتيجه نگرفتم.ولى براى بار چهارم رفتم بيمارستان طالقانى .قبلش تحقيق كرديم با دوستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی ار پی چی هست؟؟؟مراحل آی وی اف چجوریه؟؟

روز دوم پريود مى ررى سونوى واژينال طبق تشخيص دكترت آمپول بهت تجويز مى شه.آمپول هارو مى زنى دوباره سونو مى دى اگر دكترت تشخيص داد كه اندازه فوليكولات خوبن دوروز بعد از اخرين سونو عمل مى كنى.همون روز عمل شوهرت اسپرم هاشو مى ده بعد جنين شناس اسپرم و تخمك رو لقاح  مى ده.اگر هايپر نباشى چند روز بعد انتقال مى دن اگر باشى انتقال ميوفته براى ماه ديگه.

پى ار پى هم دو روز قبل از اوتقال نمونه خونتو مى گيرن پلاسماشو جدا مى كنن بعد به رحمت تزريق مى كنن.اونم بايد دكترت تشخيص بده.

روز دوم پريود مى ررى سونوى واژينال طبق تشخيص دكترت آمپول بهت تجويز مى شه.آمپول هارو مى زنى دوباره سو ...

من پری نمیشم.واسه همین ذخیره تخمک ندارم.بخاطر همین باید ای وی اف شم.تخمکم اهدایی از بیمارستان بگیرم.

عزیزم اگه امکانشو داری یکی اینکه تحقیق کن برو یزد منم تعریف یزدو زیاد شنیدم

دوم اینکه چون تهران بهتون نزدیکه بیا تهران بیمارستان شریعتی و بیمارستان ارش بخش ناباروری های عالی ای دارن به خصوص بیمارستان ارش که دکتر اشرف معینی و کاشانی اونجا هستن.

هزینشم از بیمارستان صارم و رویان خیلی خیلی کمتره خود استادا هم کارتو انجام میدن دست شاگرد نمیدن نه سونوگرافی رو نه پانکچرو

عزیزم اگه امکانشو داری یکی اینکه تحقیق کن برو یزد منم تعریف یزدو زیاد شنیدم دوم اینکه چون تهران بهت ...

من یه مدت شنیده بودم یه طرح رایگان اومده بود بیمارستان شریعتی راسته؟؟(بعد اینکه هزینه اش تقریبا چقدره؟؟)