2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه نظر بدید+عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 22 پست
بی بی چک هر وقت حاله انداخت یا پر رنگ شد برو ازمایش هرچن ازمایش یکی دو هفته دیگ نشون میده فک کنم

گاهی اينقد دلتو پرکردن تا ميای حرف بزنی ازچشمات ميريزه بیرون (:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موعدم فردا و پس فرداست

بذار یک هفته دیگه بیبی چک بذار 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
عزیزم ۵ روز از لقاح ت گذشته یعنی چی؟  تاخیر داشتی یا نه؟ بی بی چک دو هفته بعد از لقاح نشون می ...

وقت پری فردا وپس فرداست 

چجوری دوهفته صبر کنم    دل تو دلم نیست

مبارکه گلم  منم دعا کن الان دعای تو اجابت میشه

همه  اونایی ک میخوان مادر شن شب و  روز دعا میکنم

چون دکترا هی ترسوندن گفتن چون ساک حاملگی دیده نمیشه ممکنه خارج رحمی باشه ک نگو  زود سونو شکمی رفته بودم 

خ روزای بد انتظار بود

امروز با واژینال مشخص شد

بذار یک هفته دیگه بیبی چک بذار 

بخدا دل تو دلم نیست خیلی عجل دارم ببینم مثبته یا نه 

بدنمم خیلی درد میکنه 

از فردای لقاح درد کمرم شروع شده و عضله هام میگیره پرسیدم میگن نشانه ی اینه که میخای حامله بشی نمیدونم تا چه حد درسته 

بخدا دل تو دلم نیست خیلی عجل دارم ببینم مثبته یا نه  بدنمم خیلی درد میکنه  از فردا ...

ایشالله ک باشی عزیزم 

بخاطر اینکه مطمن باشی میگم 

بذار روز موعدت لااقل😕

من ازاینکارا کردم ک میگم نکن 

واقعا آدم داغون میشه

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤