2777
2789
ایشاالله     به سلامتی هم خودت هم نینیت سالم تندرست باشید

قربونت عزیزم 

همچنین شما و نی نی تون ،،،،

من سزارین سومم هست راستش یکم میترسم 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
من هرکاری میکنم نمیاد 

عیزم برو قسمت اصلاعات کاربری اون پایین نوشته اصلاعات فرزندان اونجا اطلاعاتت رو ثبت کن میاد برات 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت سزارینت چیه؟ 

قبلا هم سزارین شدم بچه بریچ بود به پا بود دیگه الانم دکتر گفته سزارین ،طبیعی میگه واسه من ریسک داره

قربونت عزیزم  همچنین شما و نی نی تون ،،،، من سزارین سومم هست راستش یکم میترسم

عزیزم الهی نترس خانوم  فاطمه زهرا خودش کمکت میکنه اصلا نترس 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
قبلا هم سزارین شدم بچه بریچ بود به پا بود دیگه الانم دکتر گفته سزارین ،طبیعی میگه واسه من ریسک داره

مثل من. ولی من بچه دومم هست. ان شاالله به سلامتی بچه ات به دنیا بیاد. مال کدوم شهرین؟ 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
عزیزم الهی نترس خانوم  فاطمه زهرا خودش کمکت میکنه اصلا نترس

قربونت عزیزدلم ،بارداری سختی هم داشتم شدیدا،

استراحت مطلق بودم...

مثل من. ولی من بچه دومم هست. ان شاالله به سلامتی بچه ات به دنیا بیاد. مال کدوم شهرین؟ 

من زاهدانم،من یکی از بچه هام از بین رفت تو شکمم و بخاطرش سزارین هم شدم در اصل بچه دوم هست ولی سزارین سوم

من زاهدانم،من یکی از بچه هام از بین رفت تو شکمم و بخاطرش سزارین هم شدم در اصل بچه دوم هست ولی سزارین ...

آخی عزیزم. ان شاالله این یکی به سلامتی به دنیا بیاد 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
سلام طایی جان خوبی من ابان ماه زایمان میکنم  تاسونوی داپلروندم خیالم راحت نمیشه فعلاحالم گرفتس ...

عزیزم نگران نباش ،،،

دکترها همه رو الکی نگران میکنن منم دنبال سونوی داپلر فرستادن چون وزنش کم بود ولی خداروشکر خوب بود اصلا نگران نباش