2777
2789

دیروز رفتم چندجا سرزدم اصلا مارک ال جی سامسونگ حتی مارکهایی مث الکترواستیل و... نبود انگارهیچوقت نبوده!!

مگه میشه همه اینا توی دوسه ماه محو شده باشن!!!

فقط چنتا مارک داغون که به گوش هیچ کس نخورده رو با قیمت خیللللی بالا میفروختن اونم نقد نقد!!

واقعا دلم میسوزه براکسانیکه میخوان جهازیه بخرن!!

من یخچال دوقلو سامسونگم رو اواخردی ماه5/700خریدم الان شنیدم14/700 تازه نبود ولی ی فروشنده گف اگه باشه اینه قیمتش!!

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این بدترم میشه آبان.

تحریم هستیم دیگه ...

من دیروز خواستم برم سایت عطر لانکوم که اطلاعات عطری که دارم رو بخونم ..

دیدم نوشته آی پی شما اجازه ورود به سایت رو نداره !!

یعنی یه کجا رسیدیم که یه شرکت آرایشی فرانسه نمیذاره بریم توی سایتش ۴ تا اطلاعات عطر بخونیم

عزیز دلم چون متاسفانه از خیلی کشورها تحریم شدیم ولی من تعجب میکنم حداقل اونایی که تو انبار از قبل دارن را چرا نیمفروشن ما خودمون هم بهم بد میکنیم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چی گرون نشده  بدمجون کیلو ۳ تومن قبلنا کیلو ۸۰۰ تومن    

بادمجان هم مگه موادش از خارج وارد میکردن خخخخخخخخخخخخخخخخ خدای من واقعا به کجا داریم میریم   

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بچه ها من یه مدل ظرفشویی سامسونگ سرچ کردم تو دیجی این اومد  ممکنه قیمتشو اشتباه زده باشن؟؟؟اخه ...

عزیزم منم دیدمش پارسال ۳ تومن بود بخدا

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...