آیاتای_ayatay مدیر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 عنوان Sms خواهر شوهر سابقم بعد از طلاق چندماهه ی من و همسرم+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 10509 بازدید | 199 پست چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@ 1397/05/29 | 19:02 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 خوب خواهرش چی می تونس بهش بگه شاید می گفت ولی کارساز نبوده نه گلم.بلاخره من میدونستم تو زندگیم چه خبرهشما این قوم رو نمیشناسی چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 خدارو شکر که الان خوبی خدا پدر مادران واست حفظ کنه خانواده خوب بزرگترین نعمته تنشون سلامت ... خدا عزیزاتو حفظ کنه ارتمیس نازم.سلامت باشی🌷💟 چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 واای تو رو خدا بلاکشون کن همشون رو اصلا دیگه به اون زندگی برنگرد مردی که هرروز با یکیه درست بشو نیست ... نه گلم برنمیگردم حتی جواب هم نمیدم...همچنین برای تو عزیزجانم😍🌷 چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 الان دیگه؟ این اسمس چ دردیو ازت دوا میکنه ک اسمس داده؟ اونم احتمالا واسه حلالیت خودشو خونوادش بوده و ... والا گلمالان دیگه به چه درد من میخوره این یه اس ام اس چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
مادموازل عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1008 دوست خوبم من یادمه که داستان زندگیت رو نوشتیبلاک کن اون و تمام خانوادشوچقد عذابت دادن گور باباشون
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 سلام لینک کانالت رو بده لطفا Entekhabe_eshtebah@سلام خوشگلم🌷 چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
خوشگل_محلمون عضویت: 1395/10/06 تعداد پست: 3217 فک کنم یه مشکلی تو زندگیش پیش اومده بهش گفتن حتما استاتر حلالتون نکرده که وضعتون همینه . واسه اینه که مهربون شده . جوابشو نده پر روووو اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ
moongirl14 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1999 سلام عزیزم من داستان زندگیت خوندم واقعا تلخ بود امیدوارم زندگیت اینقد شیرین بشه که همه این تلخیا یادت بره گلم❤️❤️💝💝💝
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 وای اصلا جوابشو ندیا نه عزیزدلم ج نمیدم❤ چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 عزیزم من داستانت رو قبلا خوندم خودم که قلبم درد اومد واقعا سختی کشیدی و داستانت رو براخواهرم تعریف ک ... الهی قربونت برم..😍😍😍😍مرسی عزیزدلمببخشید اگه باعث شدم ناراحت بشی مهربان بانو❤ چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
fatemeeسابق_کاربر۹۶ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 1035 عزیزدلم توی این وقت عزیز و ب حق این اذان فقط واست ارزوی خوشبختی میکنم.انشالله انقدر غرق خوشبختی بشی ک راه نجاتی نداشته باشی.تمام این روزا و این سختی هات فراموشت بشن ?i am a woman. Whats your superpower
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 یه عالمه از چنل ت و خوندم تازه یادت افتادم ای جونم گلم😂😂❤ چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 الان چیکار میکنی استارتر؟ زندگی میکنم عشق جان.قبلا مردگی میکردم چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 شوهرت از لحاظ جنسی مثل شوهر سابق من مریضه. بقیه تعجب می کنن ولی من میدونم یعنی چی! ای جونم خواهری...بخدا هرکی عرفانو میشناسه میگه این اعجوبه ی رابطه های جنسی و هرزه بازیه چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
مامان_اریا21 عضویت: 1395/06/14 تعداد پست: 3121 من چرا میرم چنلت فقط خودم تنهام هیچکی نیست اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw