2777
2789
عنوان

وای خدایاشکرت قلب نی نیم امروز میزد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 29 پست
عزیزم خداروشکر واسه منم دعا کن این یکی بمونه برام قبلی قلبش تشکیل نشد  انشالله نی نیت سالم بیا ...

عزیزم نگران نباش منم بارداری قبلیم قلب تشکیل نشد  ولی خداروشکر این نی نی سالمه مال شماهم حتما همینطوره😘

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪
8هفتشه

من وقتی ۷هفتم بود رفتم سنو دکتر گفت قلبش تشکیل شده ولی اصلا نمیزد😢ولی قلبش تشکیل شده بود الان تو هفته ۹ هستم این ماه باید برم غربالگری 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی ۷هفتم بود رفتم سنو دکتر گفت قلبش تشکیل شده ولی اصلا نمیزد😢ولی قلبش تشکیل شده بود الان تو هف ...

عزیزم حتما چون کوچولوعه صدا قلبش واضح نبوده که بشنوی مشکلی نیس ایشالا غربال که رفتی صداش و میشنوی

عزیزم حتما چون کوچولوعه صدا قلبش واضح نبوده که بشنوی مشکلی نیس ایشالا غربال که رفتی صداش و میشنوی

ایشالله  خداکنه سالم باشه چیزیش نباشه دعاکنید برام بچه ها 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
من ۱ تیر سقط کردم الان دوباه باردارم ولی میترسم خدایی نکرده مث قبلی بشه

عزیزم چرا اینقدر زود اقدام کردی؟حداقل میزاشتی 3ماه بگذره حالا هم نگران نباش خدابزرگه ایشالا این برات بمونه