2777
2789
عنوان

بیاید بگم نامزدم چیکا کرده شاخ درآرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 96 پست
استاتر عزیز  خواهر گلم  حالا این که گذشت  انشاالله وصلت خیلی خوبی با خانوادش داری& ...

عه چه جالب دقیقا درست گفتید همه چیو

واقعا مرسی بخاطر وقتی که گذاشتید و راهنمایی دقیق و دلسوزانتون

حالا بیاید بگم واس زن داداشش خودش چه کارایی که نکرده حالا خانوادش به کنار

زن داداششو از شهرستان گرفتن یعنی داداشش عاشقش شد تو دانشگاه و الا و بلا که فقط همین علیرغم مخالفتایی که خانوادش بخاطر راه دور و این حرفها داشتن(اینو مامانش اون روز بهمون گف)اینا عقد کردن

دوره ی کارشناسی با هم بودن ارشد داداشش یه شهر دیگه قبول شد و این خانم شهر ما

کلا دوران نامزدیشو اینجا میموند و این آقای رابین هود صبحایی که زن داداشش کلاس داشت ایشونو میبرد دانشگاه و میاورد حتی یه بارم که تعطیلات رفته بود شهر خودشون و میخواس برگرده اینجا آقای رابین هود رفت آوردش از شهر خودشون یعنی شده بود آژانس شبانه روزی😂😂😂😂

یه بارم عروسی بودن داداششم اینجا بود و میخواس بره شهر محل تحصیلش یه کار جزءی داشت واس ثبت نامش و این حرفا و قرار بود زود برگرده زنشم میخواس باهاش بره(یکی نبود بگه هی خانم کجا کجا؟😂😂😂)  شب ساعت 2 اینا که از عروسی اومدن آقای رابین هود با اون حجم از خستگی گفته بود من میبرمتون

که بعدا من فهمیدم و کلی دعواش کردم که جاده خطرناکه چرا نزاشتی خودشون برن؟نمیگی طوریت میشه اونوخ من میمونم میترشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار زن داداشش رو خوشمان امد😀

چه سیاستی داره ها

مردها دوس دارن تامین کنن و اون دقیقا داره از این حس به نفع خودش استفاده میکنه

اینجوری مردها واسش کلی هزینه میکنن هم احساسی هم وقتی هم مالی

دمش گرم

دختر زرنگیه😄😄😄😄

رفتار زن داداشش رو خوشمان امد😀 چه سیاستی داره ها مردها دوس دارن تامین کنن و اون دقیقا داره از این ...

عزیزم دقیقا همینطوره که تو میگی

حالا 8 سال از من بزرگ تره طول میکشه منم جا پای اون بزارم😂😂😂