واکسن دوماهگی خیلی راحته پسر من همون دیقه که امپول زدن فقط گریه کرد بعد از ظهر هم یساعت تب کرد ک پاشویه اش کردم تبش پایین اومد راحته قبل رفتن نیم ساعت قبلتر استامینوفن بده هر چهار ساعت یبار بازم استامینوفن بده ب مدت24ساعت
من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اصلا استرس نداشته باش نیم ساعت قبل از واکسن یاوقتی که راه افتادی سمت درمانگاه 2.5میل استامینوفن بهش بده اینجوری هم دردش کمتر میشه هم جلوی تب بعد از واکسن و میگیره بعدش هم هر شش ساعت به مدت یک روز بهش قطره استامینوفن بده در صورت تب وگرنه نمیخواد اما من به هردوتا بچه ام دادم خداروشکر تو واکسنشون خوب بودن فقط از درد سوزن گریه کردن منم باهاشون گریه میکردم ولی مراقبت های بعدش خیلی مهمه تا سه روز نباید جای واکسنش آب بخوره سعی کن روز قبل واکسنش حمامش کنی تو اون سه روز هم مواظب باش آب بهش نخوره انشالله که بخوبی میگذرونی گلم من پسرم و مطب بردم و دخترم رو درمانگاه
هردو آخه پرستاری که تو درمانگاه واکسن دخترم و زد فوقالعاده خوش برخورد بود و عالی واکسنش و زد بعد از هر واکسن اجازه میداد دخترم و بغل کنم یا خودش اونو بغل میکرد آروم میکرد مطب هم همینطور بود بستگی داره اما زیاد حساس نشو بچه بالاخره گریه اشو میکنه بخاطر درد واکسن هست آیه الکرسی بخون