2777
2789

خانما آزمایش ادرار هست...این سومین آزمایش تو این دو ماه گرفتم...آزمایشگاه گفت حتما الان نشون دکتر بده...منم رفتم پیش دکترش نبود تا شنبه نمیاد...تورو خدا اگه میدونید بگید منفی هست یا مثبت😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟آخه این آزماییشو با نیم ساعت تاخیر رسوندم یعنی یک ساعت بعد ..ممکنه تو جوابش اثر کذاشته باشه؟&n ...

نه از اون نيست.نمونه ادرار تا يكساعت هم بيرون ازمايشگاه باشه چيزي نميشه،ادرار ناشتا هم باشه بهتره

ولي در كل عفونتش زياد نيست،با دارو رفع ميشه،نگران نباش

اگه ميخواي مطمئن بشي تو نت بزن آزمايش عفونت ادرار درباره ش توضيحات كافي داده

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
واقعا؟آخه این آزماییشو با نیم ساعت تاخیر رسوندم یعنی یک ساعت بعد ..ممکنه تو جوابش اثر کذاشته باشه؟&n ...

نیم ساعت تاثیری نداره.

ولی قبل گرفتن تمیز باید میشستیش.

دکتر احتمالا بهش یکدوره سفکسیم میده

ولی حتما ببر.تب داره؟

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.

اگر عفونتش زمینه مثل برگشت ادرار نداشته باشه هیچ مسیله ای نیست ویه دوره دو هفته ای با دارو خوب میشه 

من بچم چار ساله تحت درمانه چون برگشت ادرار داره البته از چار درجه 

دخترم درجه سه هست 

پس نگران نباش چون اکثر دخترا عفونت ادراری میگیرن 

فقط با لیف صابون نشورش 

فقط با اب خالی و شورت نخی بش بپوشون و یه روز در میون عوض کن مایعات فراوون بش بده زود خوب میشه

دختر شما عفونت مجرای تناسلی داره عزیزم

قسمتwbcرو اگ نگاه کنین زده many یعنی زیاد و این در سن کمتراز یک سال باید زیر 5 باشه عزیزم

من کارشناس علوم ازمایشگاهی هستم

تا زمانی ک میبرین دکتر قسمت بیرونی مجرای ادرارشو با پماد تتراساکلین چرب کن ب مدت 4 هفته