2777
2789
عنوان

برا دوستم ناخن کاشتم پولشو نداد

96 بازدید | 11 پست

یبار کاشتم همینجوری مدلم شد(تازه کار نیستم)بار بعدی گفت بیا خونمون بکار رفتم خواست پول بده گفتم نه پول نمیگیرم جاش پارچمو شومیز بدوز. بعد یکماه بهم پیام داد ک بیا ناخونامو ترمیم کن گفتم لباسمو دوختی گفت نه میدوزم تا اون موقع گفتم باشه امروز ناخنکاشو‌کاشتم لباسمم دوخت اما حرفی از پول نزد! پول دوخت اون نهایت بشه چهارصد من اندازه یه تومن بیشتر واسش ناخن کاشتم نمیدونم چرا اینبار به رو خودش نیوورد همیشه میگفت شماره حساب بده

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیاطی همیشه دوست و فامیل میان براشون مفت لباس میدوزم هزار تومنم نمیدم 

یبار دختر خالم برام ناخن کاشت فکر کنم بجای لباسی که براش دوختمه بعد گفتم چقد میشه گفت قابلتو نداره پونصد تومن 😂😂😂😂

خب عزیز جان این میشه درس عبرت که ارزش کار تو پایین نیاری حتی بهتر بود پول مواد ازش می‌گرفتی کار مفت همین دیگه بی ارزش میشه 

یکبار جدی با احترام بیان کن که دوخت شومیز تون چقدر طول می‌کشه و اینکه هزینه پارچه دوخت شومیز از کاشت بیشتر شاید خواسته چندبار کارش انجام بدی و بعد تحویل بده که باز هم باید بهتون می‌گفت 

سه بار براش ناخن کاشتم اون یبار با پارچه خودم دوست کلا دوسخت رو هم همینقدر میگیره

بیخیال دفعه بعد بهش بگو پول مواد داره گرون میشه و منم قطعا به خاطر پول کار میکنم نه عشق به چشم و ابروت😂

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️