2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 60 پست

امان از نی نی سایت تمام ایران گوش دختراشونو سوراخ میکنن چیزی نمیشه ولی اینجا میگن ن سوراخ نکنید گناه داره ختنه نکنید گناه داره انگار از فضا اومدن 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما تو هدکیو دیدیم گوشش بچش سوراخ بوده دختر من ۵ ماهش بود سوراخ کردم اصلا نه ترسید نه یک قطره اش ...

بله ولی اینجا....چی بگم.من که دختر ندارم☺

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

من دختربچه گوشواره دار ببینم حالم بد میشه

اصلا بغلش نمیکنم

حس بدی دارم

خطرناکم هست، ممکنه کسی از گوشش بکشه گوششو پاره کنه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بعد از چند روز گوشواره کردی  توگوشش

سه روز 

سنتی سوراخ کردیم 

من خودم چندین سال پیش گوشمو با دستگاه سوراخ کردم اصن راضی نبودم هم خیلی طول کشید خوب شه هم وقتی گوشواره رو درمیارم سوراخش میگیره اینه ک تصمیم گرفتم برا دخترم ستنی سوراخ کنم 

با پد الکی گوششو ضد عفونی کردم 

سوزنم استریل کردن 

و خدارو شکر اصن اذیت نکرد

چرایباید کار بیخودی باشه.

عزیزم حتما گوششو سوراخ کن دیگه هم اینجا نظر خواهی نکن اینا هم باکلاس و لاکچری هستن

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
من دختربچه گوشواره دار ببینم حالم بد میشه اصلا بغلش نمیکنم حس بدی دارم خطرناکم هست، ممکنه کسی از ...

اره همینم هست خطرناکه من که گرنبند هم نمیندازم براش

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    
یعنی تمام ماها و نسل قدیم ک گوشمونو توی نوزادی سوراخ کردن چیزی شده یا ناراضی هستیم الان؟

من ناراضی ام

اگه به میل خودم بود نمیخواستم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
عزیزم دیرم هست . زود سوارخ کن همون لحصه گریه میکنه که بیشتر از ترسه نه از درد. بعدم خودش بهت میگه چه ...

رسیدگی بعدش چطور بود و تا چند وقت مراقبت میخواد؟

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.