2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=67087896]پیشنهاد میکنم نبین فقط اعصاب خوردیه منم از بعد مرگ حامد دیدم الانم پشیمونم ولی متاسفانه پیگیرش شدم[/QUOTEاز بیکاری که بهتره تا وقتی کودک شو شروع بشه لطف میکنین یه مختصر جریانشو بگین

[QUOTE=67087896]پیشنهاد میکنم نبین فقط اعصاب خوردیه منم از بعد مرگ حامد دیدم الانم پشیمونم ولی متاسف ...

میگم ک از بعد مرگ حامد دیدم...فقط همینقدر ک تو یه دانشگاه بودن لیلا خوشش اومد از حامد وازدواج کردن  خیلی عاشق هم بودن بعدش حامد ومامان بابای لیلا تو تصادف مردن لیلا پسرش ودنیا اورد پدرشوهرش خیلی هواشو داره کلی اموال ب عنوان  ارث حامد زد بنامش همه کار میکنه خوشحالش کنه میگف باید شوهرکنه ک  از این حالت خارج  شه بگوش لیلا رسید خیلی ناراحت شد دامادشونم خیلی ادم رذلیه مردک حسود....یه عموی یدی هم داره لیلا ک قبلش قرار بود ه  با پسرش ازدواج کنه ک نشده...

میگم ک از بعد مرگ حامد دیدم...فقط همینقدر ک تو یه دانشگاه بودن لیلا خوشش اومد از حامد وازدواج کردن & ...

ممنون عزیزم از توضیحت عالی مختصر و مفید .این توفیق چیکارست تو فیلم

ممنون عزیزم از توضیحت عالی مختصر و مفید .این توفیق چیکارست تو فیلم

خواهش میکنم پیش حاج علی کارمیکنه ک جدیدا گلوش پیش لیلا کرده حالا باچه نیتی خدا میدونه ک دیشب خاستگاری کرد و حاج علی کلی عصبانی شد