2777
2789

سلام دوستان شوهر من سر کوچکترین مسئله ای قهر میکنه واینقدر دل سنگه که هر چی جلوش گریه کنم عین خیالش نیست مثلا همین دیروز صبح یه قوری از دستم افتاد شکست کاملا اتفاقی بود مخصوصا من این روزها بخاطر سقط جنین خیلی خون ازم رفت وکم خون شدم خیلی بی حس وحالم سر همین شکستن قوری دیروز تا حالا قهره منم اعصابم ضعیفه همش گریه میکنم ازش معذرت خاهی هم کردم ولی انگار نه انگار.از اول عقدمون اینجوریه حتی پاش بیفته با مادرشم چند بار قهر کرده وزن بیچاره رو به گریه انداخته دیگه بریدم دیشب دوتا قرص اعصاب باهم خوردم وگفتم خدا دیگه صبح بیدار نشم

خدایا شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قهرش جواب گرفته

میدونم سخته اما بهترین راه بی محلیه 

حتی گریه هم نکن

جوری رفتار کن انگار نیست

حتی تو دلتم سعی کن مثل ظاهرت باشی 

یعنی برای اون تظاهر نکن وواقعا باور کن که خودت مهمی فقط همین!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
با هرکسی باید مثه خودش رفتار بشه...تا بفهمه تحمل یکی مثه خودش چقدر لطف بزرگیه...خواهشا شمام عیته خود ...

با تیکه اول حرفت خیلی مخالفه

وقتی میگی با هر کسی مثله خودش باید رفتار کرد یعنی اینکه اون ادما هستن که به ما میگن چطور باید رفتار کنیم نه خود ما!

اما با اینکه کسی قهر میکنه نباید رفت سمتش تا خودش بیاد موافقم

والا دوره زمونه برعکس شده 

بجای اینکه زنا ناز باشند و مردا نیاز 

مردا همش دارن ناز میکنن و زنا ناز میکشن

این چه وضعیه 

با تیکه اول حرفت خیلی مخالفه وقتی میگی با هر کسی مثله خودش باید رفتار کرد یعنی اینکه اون ادما هستن ...

منظورم آدمای خود خپاهی هست که فقط غرور خودشون براشون اپلویت داره ایشون هنوز تو منیت خودش مونده و ما شدن رو نپذیرفته متاسفانه

منظورم آدمای خود خپاهی هست که فقط غرور خودشون براشون اپلویت داره ایشون هنوز تو منیت خودش مونده و ما ...

بعضی وقت ها هم رفتار غلط ماست که طرف مقابل رو دچار توهم و رفتارهای خودخواهانه میکنه!

به نظرم بی محلی بهترین راهه

منظورم آدمای خود خپاهی هست که فقط غرور خودشون براشون اپلویت داره ایشون هنوز تو منیت خودش مونده و ما ...

اره خودش اوایل عقدمون خیلی ادعا میکرد که ما یکی شدیم چون من شاغلم یعنی جیبامون یکی شده ولی موقع کار خونه که میشد اون موقع بحث وظیفه میومد وسط که میگفت وظیفه تو هست ودائم بهانه گیری میکرد بخدااا هیج جا ومسافرتی ما رو نمیبره حالا هم ادم مریض صبح برگشته به من میگه به درد زندگی نمیخوری اینقدر بی دست وپایی بیشعور نمیگه این بیچاره 20 روزه خونریزی داره حس وحال نداره خیلی مغرور واز خود راضی وبیشعوره 

خدایا شکر 
خب منم همینو میگم گلم انقدری که این خانوم دغدغه نرم شدن شوهرشو داره عایا اصلا اوشون بفکر ناراحتی ودل ...

نه بخداااا اگه بمیرمم عین خیالش نیست همین داغونم میکنه چرا وقتی اینقدر من دوستش دارم اون باید اینجوری باشه ایا با این رفتارش نشون نمیده که کوچکترین علاقه ای به من نداره اگه ادم یکی رو دوست داشته باشه میتونه اشک اونو ببینه

خدایا شکر