2777
2789
عنوان

رژیم سخت طب سنتی

771 بازدید | 36 پست

برا مشکل ناباروریمون رفتیم طب سنتی .میگه اول تغذیتونو درست کنید من بعد دارو بهتون میدم حالا تغذیمون چیاباشه:

گفته برنج کلا نخورید ....ماست وپنیر و دوغ و سیب زمینی و گوجه و مرغ و فست فود اصلا نخورید ..مویز و پسته و گردوو بادومو انجیر بخورید ..گوشت هفته ای دوتاسه وعده بخورید 😱😱. حالا ما موندیم بااین وضعیت اقتصادی و حقوق کارگری چی بخوریم خخخ اگه کسی غذایی به ذهنش میاد بااین شرایط و اوصاف بیاد راهنمایی کنه من موندم چی بخوریم 😱😱😱

موز زياد بخور .

به غذاهات زيره سياه بزن.

انگور بخور

گوشت گوسفند خيلي خوبه بتوني ،

ليست ارزونها رو بگو من بگم كدوم رو نخوري

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید توی طب سنتی میگه که لبنیات خوب نیست فراورده های گوشتی هم کمتر مصرف کنید بیشتر میوه جات ، سبزیجات مثل کاهو کلم کرفس و اجیل مثل کشمش و مویز و بادوم ، جوانه گندم ، عسل به جای شکر استفاده کنید 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
ببینید توی طب سنتی میگه که لبنیات خوب نیست فراورده های گوشتی هم کمتر مصرف کنید بیشتر میوه جات ، سبزی ...

كاهو و كلم نه بقيه درسته

قرمه سبزی. فسنجان.. ابگوشت ..کرفس ..لوبیاپلو ...نیمرو...کوفته...خورشت به... فکر کنم خوب باشن

یا مثلا کوکولوبیاسبز با هویج و سیر و پیاز و تخم مرغ 

سیاه دانه و عسل

عدس بادمجان کدو سرده نخور

بعد اینکه گفته گوجه و رب هم به هیچ وجه نخورید ..راهکاری دارین برا پختن غذاهایی که نیاز به رب و گوجه ...

عزيزم همه حرفاشون درسته شما داراي طبع خيلي سرد هستيد و قصد داره بدنتون رو به طبع گرم برسونه و اينا كه گفته عاديه و درسته 

ببینید توی طب سنتی میگه که لبنیات خوب نیست فراورده های گوشتی هم کمتر مصرف کنید بیشتر میوه جات ، سبزی ...

گوشت رو گفت بخورید فقط گوشت بره و شتر

اره راستی شکر و فراورده هایی که شکر دارن هم نخورید به حاش یاعسل یا شکر نیشکر قهوه ای اسافاده کنید