2777
2789
عنوان

میشه نظرتونو بدونم؟

142 بازدید | 21 پست

چن روزه خیلیا ترس دارم. 25 هفته باردارم.دیشب کمی گریه کردم وحال بد شد یکی از قلا سفت شده بود زیر شکمم سفت بود. ی دردی عین پریود داشتم. نفس نمیتونستم بکشم. کلا یه وضعی شدم. اها گوشمم زنگ میزد. چشام سیاه شده بود. دکتر بهم اجازه داده ی کم از جام بلند شم. ب نظرتون پاشم ی خورده غذا بزارمو کار کنم. از فکر وخیال در میام. یا همچنان ی دور تو خونه بزنم و بخوابم؟ 

استراحت مطلقی گلم؟نازی دوقلو😍

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقددددددر ب خودت استرس نده مادر مهربوووون 

بسپر همه چی رو دست خدا

آرامش پیدا میکنی 🌷

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عزیزم منم دوقلو دارم واقعا تو بارداریم هر دردی رو تجربه کردم بقول مامانم فقط مونده بود شاخ دربیارم&n ...

دیشب انقد حالم بد شد واقعا ترسیدم زنگ زدم دکترم گفت بیا بیمارستان ک من نرفتم دخترم خودشو سفت کرده بود ول نمی‌کرد. نفسم هم انگار اکسیژن میخواستم. 

اره استراحت مطلقم و دوقلو. دیشب واقعا از استرس حالم بد شد. کار کنم فک کنم بهتره. ها؟ حداقل دیگه احسا ...

دکتر بمن برای جلوگیری از زایمان زودرس قرص ایزوپرین داده بود وقتی میخوردم سرم گیج میرفت چهار دست و پا گاهی راه میرفتم واای یادش میفتم استزس اون موقع ها میاد تو جونم ...عزیزم دستتو بزار رو شکمت 4 قل و ون یکاد و آیت الکرسی بخون ..منکه یکسره درحال ذکر گفتن بودم 

دکتر بمن برای جلوگیری از زایمان زودرس قرص ایزوپرین داده بود وقتی میخوردم سرم گیج میرفت چهار دست و پا ...

ای کاش رحمت خدا شامل حالم بشه. من هنوز روزی دوتا شیافو وامپول هفته ای میزنم.