2777
2789
عنوان

بیایین از وضعیتم بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم منظور شما این باشه ک وقتی با خانوادش صحبت میکنه اصلا اسسمی از شما نیاره و از شما فاکتور بگیره...شما در تعامل هستید با همسرتون و خانوادش...ابدا نمیشه این مساله...خاطر خودت رو رنجور میکنی...حساس نباش...هممون از هم ی گله های کوچولوعه کوچولوعه کوچولو داریم ک حال میده ب خودش نگیم ...سخت نگیر عزیزم.

چقدر جای پست

وایی خداروشکر شوهر من اصلا اینجوری نیست چطوری تحمل میکنی 

خالیه😲😲😲😲😲😲

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

یه دستی بزن دو دستی تحویل بگیر 

مثلا بگو فلانی گفته من فلان کارو برای تو انجام نمیدم و پیشش دردو دل کردی اگر مشکلی داری به خودم بگو چرا پیش اونا میگی 

بعد میگه ببخشید و اینا بگو درضمن واسه خواهرتم حرف میزنی همه رو سر من غر میزنه تک تک همبگو چیا رو گفته

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))