2777
2789

سلام دوستان شوهر من سر کوچکترین مسئله ای قهر میکنه واینقدر دل سنگه که هر چی جلوش گریه کنم عین خیالش نیست مثلا همین دیروز صبح یه قوری از دستم افتاد شکست کاملا اتفاقی بود مخصوصا من این روزها بخاطر سقط جنین خیلی خون ازم رفت وکم خون شدم خیلی بی حس وحالم سر همین شکستن قوری دیروز تا حالا قهره منم اعصابم ضعیفه همش گریه میکنم ازش معذرت خاهی هم کردم ولی انگار نه انگار.از اول عقدمون اینجوریه حتی پاش بیفته با مادرشم چند بار قهر کرده وزن بیچاره رو به گریه انداخته دیگه بریدم دیشب دوتا قرص اعصاب باهم خوردم وگفتم خدا دیگه صبح بیدار نشم 

خدایا شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین شوهر من من وقتی قهر میکرد اصلا به رو خودم نمیاوردم وباهاش حرف میزدم اونم اوایل جواب نمیداد ولی به مرور زمان دست از قهر کردن برداشت وااااای راستیا چقدر قهرمیکرد لعنتی. 

الان التماسش میکنم توروخدا 1ساعت بامن قهر باش راحت باشم میخنده ومیگه میمیرم خره

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
چون به قهر کردنش توجه نشون دادی!!!بی محل باش گریه هم نکن هیییی

لایک داری

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بی محلی کرد

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

موضوع اینه که من قوی نیستم چون قهر که میکنه ادم فوق العاده مغرور وکینه ای هست اگه سال هم بشه عین خیالش نیست فکرشو بکنین از اول عروسیمون تا حالا یکبار برا روابط زناشویی پیش قدم نشده اگه من چیزی نگم تا سال هم بشه عین خیالش نیست البته بگم اهل خیانت ودختر بازی هم نیست وقتی خوبه اخلاقش خوبه وقتی هم معلومه دنبال یه بهانه ای میگرده قهر کنه

خدایا شکر 
اصلابهش توجه نکن توهم قهرباش گریه هم نکن درضمن معمولاوسایل خونه شکست خانوماناراحت میشن شوهرشماچراقه ...

چی بگم والا خیلی ادم منضبطی هست البته برای من میگه باید حواستو جمع میکردی اصلا حال وروز منو درک نمیکنه فقط بلده بایدونباید برا من ردیف کنه خودشو خیلی ایده ال میبینه

خدایا شکر 
بی محلی کرد

من سریع اعصابم به هم میریزه دلم اشوب میشه میترسم قضیه رو کش بدم بدتر بشه اخه میبینم با خانوادشم اینجوریه خیلی بی چشم و رو هست با هرکی قهر کنه وبد بشه مدتها وگاهی اوقات همیشه طول میکشه 

خدایا شکر 
چی بگم والا خیلی ادم منضبطی هست البته برای من میگه باید حواستو جمع میکردی اصلا حال وروز منو درک نمیک ...

اصلابه قهراش توجه نکن میبینه قهرمیکنه ناراحت میشی یاگریه میکنی به خاطراون مغرورترمیشه

درضمن خواهرمن سرچیزی که مقصرنیستی هیچ وقت عذرخواهی نکن 

قوری شکسته که شکسته به قول دوستان فدای سرت دیگه معذرت خواهی نداره 

قوی باش چندبارتوجه به قهراش نکنی درست میشه

این روزگار میگذرد خوب یاکه بد...