2777
2789
عنوان

منم مامان شدم🙈

1061 بازدید | 91 پست

دیروز بی بی چک زدم اولش منفی بود ولی گذشت نیم ساعت دیدم دوتاخط افتاد😊🙈سه روز عقب انداختم 😬

منم یک عدد نخودچی تو دل دارم😍

خدایاشکرت🙏♥️🌹عاشقتما😍

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  

مامان شدنت مبارککککک عزیزززم 😍😍😍😘😘😘😘😘

نام ویادخداوندمهربون آرام بخش دلهاست حالتون چطوره؟عالی هستید؟ازاین لحظه به بعدوعده میکنیم هرکس درهر جای جهان ازشماپرسیدحالتون چطوره فقط یک کلمه بگیدعالیییههه عالیه یعنی فرمان به کاءنات به زمین وزمان به همه ی دنیابه همه ی فرشته های عالم که ای خدا ای آسمون  ای زمین حال من بایدعالی بشه عالی دروغ بخودنیست عالی فریب نیست اگه بدبد بدبدم باشیدخدایی نکرده بگیدعالیه وقتی میگیدعالیه یعنی چندثانیه بعدعالی میشه اطمینان داشته باشیدبه نسبت ایمانتون بدست میاریدباقدرت مثبت بگیدعالیه وقتی میشنویدحالتون چطوره تردیدنکنیدتردیدهابماخیانت میکنه باقدرت مثبت محکم باایمان کامل فرمان بدیدبه همه ی فرشته های عالم آی فرشته های آسمون من ازاین به بعدمیخوام عالی باشم ایمان داشته باشیدک حالتون عالی خواهدشدوقتی میگیدعالیه تمام دنیابشماکمک میکنه ک عالی بشه همه اتفاقهای خوب دنیابرای شمارخ میده این جادوی اندیشه های مثبته این رازبزرگترین رازموفقیت درسراسرجهانه هرچی که فکرکنیدبهش اتفاق میفته خواه مثبت خواه منفی اگرفکرمیکنیدخشبخت هستیدیانیستیددرهرصورت درست فکرکردیداگرفکرکنیدامروزروزخوبیه یانیست تمام اتفاقات خوب وبدبرای شمارخ میده فکرمازندگی ماروتغیرمیده مسیرزندگی ماروتغیرمیده فکرای خوب کنیدفکرای مثبت کنیدنترسیدازهمین الاشروع کنیدتولدتون مبارک باشه بااندیشه های مثبت آدمای بزرگ درسراسرجهان اندیشه های مثبت داشتندودارندوخواهندداشت ازهمین لحظه تصمیم بگیریدفکرای منفی رودوربریزیدوشک نکنیدک موفق خواهیدشد🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دادم😁😁😍

وای خدارووو شکر خیلی خوشحال میشم میشنوم یکی مامان شده تروخدا واسه ماهم دعا کن.... چکارایی کرده چه داروهایی مصرف کردی؟؟ طبیعی باردار شدی؟ 

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧

تبریک میگم😃😘 ...گلم!؟ شما بعد چند وقت اقدام ب بارداری کردین؟یعنی چند وقت بعد ازدواج ؟

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢