2777
2789
عنوان

مو رنگ كردم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 35 پست
اره ازش هم چيزي نپرسيدم هم از اون بابت ناراحت همم بخاطر بچه ناراحت

حق داره بنده خدا

حالا برو از دلش درار 

بگو اول از دکتر پرسیدم مطمئن شدم

بعد خواستم تو رو سورپرایز کنم

فکر کردم حتما خوشت میاد

یکم ناز بیا براش از دلش دربیاد😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کاری که کردی عزیزم، الانم با زدن این تاپیک فقط استرس ات بیشتر میشه، توکل کن به خدا، انشالله هیچ ...

بحثم دردو دل بود 

برام دعا كنيد چيزي نشه شوهرم خيلي لجبازه

هیچی نمیشه خیالت راحت..من هم رنگ کردم هم مش😉 برای تو هم ایشالله صحیح وسالم میادبغلتون....😍😍

انشاالله كه همينطور باشه وگرنه با اين اخلاقش روانيم ميكنه ديگه

هر چي بهش ميگم حرف خودشو ميزنه 

ببین کاریه که شده حالا هر چی هم که بگن کارت بد بوده بد بوده که رنگش پاک نمیشه،فقط روحیه تورو خراب میکنه تو این یکی دو هفته.

به شوهرتم بگو اگه بچه برات مهمه حالا که گذشته دیگه اعصابتو خورد نکنه چون اعصاب بد مادر تو اخلاق بچه تاثیر میذاره و بعدش که بدنیا بیاد گریه زیاد میکنه .

باهاش صحبت کن و بگو الان باهات دعوا نکنه تا نی نی بدنیا بیاد و بذاره بعدش.

بعدشم که آمد دیگه باباش از خوشحالی قدم نی نی همه چی یادش میره ایشالاه

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  
حق داره بنده خدا حالا برو از دلش درار  بگو اول از دکتر پرسیدم مطمئن شدم بعد خواستم تو رو ...

حق كه داره ميدونم 

از صبح كه اينكار كردم دارم همش ميگم راضي شد

الان كه رفت سركار باز پيام داد

بحثم دردو دل بود  برام دعا كنيد چيزي نشه شوهرم خيلي لجبازه

ایشالله هیچی نمیشه عزیزم، میدونم میخواستی درد و دل کنی فدات شم، ولی استرس میگیری، و استرس از اون رنگ مو برات ضررش بیشتر، غصه نخور، 

اره ازش هم چيزي نپرسيدم هم از اون بابت ناراحت همم بخاطر بچه ناراحت

هیچی نمیشه.. خواهرشوهر منم موهاشو رنگ.کرد ناخناشم که از اول تا اخر کاشت بود موقع زایمان گفته بودن فقط انگشت اشارشو پاک کنه. 

ناراحتیو استرس تاثیرش خیلی بدتره از رنگ موی 3دقیقه ای... ماه اخر دگ بچه تکمیله هیچ تاثیری روش نداره نترس

خب پس دیگه هیچی.

ما که هرچی میگیم شما یه چیز دیگه میگی.انگار تاپیک زدی همه فقط بیان بگن چرا رفتی تو بارداری رنگ کردی.

اصلا به من چه نظر میدم اه

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون