2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا راست ميگما ..نصف شبي مسخره داره    

اخه مگه کشور دیگست که دعوتنامه بخواد...قشنگ معلونه اسکل کردی نصفه شبی😁😁

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
یعنی برا خودتون کسی دعوتنامه داد رفتید؟؟

من دختر اونجام بومي خارگيم عزيزم كارت بومي دارم ولي مهمانامون براشون دعوت نامه ميگيريم از نيرو انتظامي بعد ميفرستيم براشون سراسكله قبل از اينكه سوار كشتي،بشن بايد اول برگه وروديشونو چك كنن كه بتونن بيان تو كشتي 

نصف شبي خوابت پريده عقل از كله ت پريده برو بخواب تا ديرتر نشده

تورو بخواب که ادبت یادت رفته البته اگه داشته باشی...ریپلای نکن دیگه چون نخونده پاک میکنم با ادم بی ادب حرفی ندارم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
كشتي ترس نداره روزي چند كشتي تردد دارن مردم جابه جا ميكنن ترس نداره كه

اینقدر میترسم یه روز غرق بشم .. از آب خیلی میترسم .. عزیزم یه سوال بوشهر جای دیدنی زیاد داره ؟ بهترین فصل کیه واسع تفریح

[QUOTE=67059524]اینقدر میترسم یه روز غرق بشم .. از آب خیلی میترسم .. عزیزم یه سوال بوشهر جای دیدنی زیاد داره ؟ بهترین فصل زمستونه كه هوا خنك باشه ...جاهاي ديدني داره ولي نه خيلي