2777
2789
ما اونجا زندگي ميكنيم با كشتي از بوشهر دو ساعته

هزینه ش نفری چنده؟

بلیط بچه ها قیمتش فرق داره یا نه

ما زیاد میاییم بوشهر خیلی دلم میخواد سفر دریایی تجربه کنم.

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزيزم خون گرمن خيلي ...شما كجايي هستي

شنیدم ماهی های آکواریومی خیلی زیبایی داره

زرد و ابی و...

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
اول اينكه درخدمتيم عزيزم....براي ورود به اين جزيره بايد ورودي مهمان داشته باشي

ای بابا پس باید یکی دعوت نامه بفرسته یا گرین کارت بگیریم براش.خخخخخ

چون منطقه ی نظامیه حتما اینجوریه

هزینه ش نفری چنده؟ بلیط بچه ها قیمتش فرق داره یا نه ما زیاد میاییم بوشهر خیلی دلم میخواد سفر دریای ...

بايد ورودي داشته باشي ...يه خانواده بومي جزيره بايد براتون دعوت نامه بفرستن كشتي بليطي 18 تومنه

آره عزيزم خون گرمن خيلي ...شما كجايي هستي

من رشتی هستم ساکن اصفهان در حال حاضر

ولی انشالله تا سال دیگه برمیگردم بندرعباس❤️

من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨

خب عزیرم من دوهفته دیگه میام بوشهر شما دعوت نامه بفرست بیام این جزیره رو ببینم.

مرسی.