2777
2789
عنوان

چهره شوهراتون جذاب و خوشگله یا معمولی،؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9582 بازدید | 214 پست

معمولیه. خیلی معمولی.

دوست مامانم میگه مرد باید قیافش یه جوری باشه، بذاریش دم در، کسی بر نداره!!!! :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار بود بشه....جذاب هست.....خیلی چشم ابرو مشکی بینی عملی....چشم درشت و مشکی موهاش پر و مشکی قد ۱۸۰ کلا بهش میگن خوش چهره....اما بشدت هیز و چشم چرون....مردتیکه لاشی اه اعصابم بهم ریخت

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌

من مشخصات میگم خودت تصویر سازی کن 😂😂😂 پوستش روشن موهای مشکی و پرپشت بینیش خدا وکیلی هرکی میبینه فکر میکنه عمله لبای پهن چشای قهوه ای روشن ابروهای کشیده ولی چه فایده خانواده بدرد بخور نداره 😂😂😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧