2777
2789
عنوان

صحبت نکردن بچه ی دوساله

216 بازدید | 6 پست

سلام پسرمن دوسالشه ولی حرف نمیزنه

دکتربردم میگه مشکلی نداره ولی چن نفرتواقوام کوچکترازفرزندمن هستن اونهاصحبت میکنن واین نگرانم کرده

متوجه میشه هرچی میگم انجام میده

گاهیم میگم بگوآبجی و...میگه ولی دیگه نمیگه انگارلج میکنه مثلامیگم مامان دوست داری باایماواشاره میگه همه کاراشومیگم بگوآره گاهی میگه دیگه تامن نگم نمیگه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

خب وقتی گاهی میگه بعد نمیگه یعنی مشکلی نداره .کلا پس را تو بحرف اومدن تنبل ترن نگران نباش خوب میشه .منم تو اقوام پسر بچه ای ک دیر ب حرف بیاد دیدم واسه اون طفلک ک تخم کفترم خانوادش ب خوردش میدادن الان خداروشکر مث بلبل حرف میزنه

خیلی نگرانم هرچی میگم انگارلج میکنه بدترصحبت نمیکنه

یه مدت مامان میگفت الان گریه میکنه میگه بابامیگفت الان نمیگه یادکترش گفت براش شعربخوون الان میخوونم گاهی میگه دیگه نمیگه خیلی نگرانم کرده دختربزرگترم از12ماهگی حرف میزدولی پسرم واقعااذیت میکنه

بازیهاییکه خواهرشم انجام میده بازی میکنه خاله بازی میکنه میشینه کنارش وبازی میکنن ولی حرف زدنه انگارلجبازی میکنه میگم بگومامان باسرمیگه نمیگم😢

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@بی_اعصابم  

سلام عزیزم خوبی؟

تاپیکتوتازه خووندم قفل بودی نتونستم تجربه ی شخصیمومطرح کنم

باتوجه به روحیه ت نمیدونم شایدکمکت نکنه این حرفام شایدم برعکس...

من توداستان شماداستانم برعکس بود

قشنگ خودموجای علیرضای داستانت دیدم

امثال من که تلاشمونوبرای بدست آووردن اون هدفمون میکنیم میدونی تفکرمون چیه؟

تفکرمون اینه که میگیم من تلاشموکردم!

مقصردیگه من نیستم

یه منطقه ی امنی میسازیم بااین تلاش کردن واسه خودمون

توتاپیکت خیلیاهم دردی کردن باهات من برعکس باعشقت همدردی میکنم!

ایشون الان مطمئن باش خیلی آسوده ترازشماست افکارش

چون ته دلش عذاب وجدان نداره نسبت بهت...

میگه تلاشموکردم واسه بدست آووردنش...

منم تقریباًتجربه کردم این سرنوشت رو

توگذشته زندگی کردن راحت نیست

جداشوازگذشته توکل کن به خدااگرقرارباشه جایی قسمتت بشه میشه اگرکه نه خودتودرگیرنکن...

زندگی ارزش غصه ی مادروپدرت رونداره اونهاباناراحتیت چندبرابرناراحت میشن

توکل کردن آرومت میکنه ازخدابخواه هرجورخودش میخوادومیدونه رقم بزنه گاهی برای بدست آووردن چیزی بایدرهاش کرد...

@بی_اعصابم  

حتماًمیگی چراپس باهات تماس گرفته و...؟

اول اینکه بخاطره سوالای داخل ذهنش بوده اینکه بدونه اون همه تلاش بی فایده نبوده

باورکن نمیخوام اذیتت کنم ولی انگارایشون خودمم!

دوم اینکه چرادرباره ی زنش اونجوری گفته م بدون دوستش داره منتهی اینجورآدمابااین احساسات الان اولویت تیشون میبینه چون پوروسه ی شمارومدتهاست تموم کرده نامردی میدونه بازکردن این حکایتی که تموم شده روداخل حکایت الانش!

این ایمان قلبیم بهت میدم دوستت داره ولی به شدت شماالان آسیب نمیبینه تاوقتی بهش فک کنی ودرگیرش باشی ایشونم گاهی درگیرمیشه وبهت فکرمیکنه...

آزادباش رهاباش بسپارش دست خداوندباتقدیرنجنگ مطمئن باش خداورق روبرات برمیگردونه ازیه جاکه اصلاًفکرشم نمیکنی ونمیکردی‌...

خواستگاراتم ردنکن فرصت به خودت بده به خودت کمک کن هیچکس جزخودت نمیتوونه بهت کمک کنه...

سلام عزیز دلم خوب هستید ؟ میدونم عزیزم . همه حرفاتونو قبول دارم. حتی به بچه ها گفتم شاید حتی عاشق زنص شده باشه. نمیدونم حکمت خدا چی بوده . همه حرفاتونو موافقم . خودمم خیلی با نبودنش کنار اومدم. من خیلی بهش ظلم کردم و حقشه خوشبخت بصه. شایدم اون داره از طرف خدا براش جبران میشه . منم کم تاوان ندادم 😔😔😔😔 چند سال زجر کشیدم. الان چند ساله یکم بهترم .من به حدا سپردمش و هر رور دعا میکنم برای خوشبختیش . کاش خوشبخت باشه 😔 

از شما دوست عزیز  و مهربونم میخوام برای ارامش من دعا کنید عزیزم . خیلی سختی کشیدم و جوونیمو باختم نمیخوام تا اخر عمرم توی این اشفتگی روحی بمونم 😔😔

مرسی از حرفای خوبت دوستم 💖💖💖

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
سلام عزیز دلم خوب هستید ؟ میدونم عزیزم . همه حرفاتونو قبول دارم. حتی به بچه ها گفتم شاید حتی عاشق زن ...

بایدخودتوآروم کنی اون مطمئن باش راحته

باورکن یک چهارم توبهت فکرمیکنه

انقدردرگیرش نباش

حیفه جوونیته به این راحتی ازبین بره بخاطره گذشته

هیچکس به جزخودت بهت کمک نمیتوونه بکنه

ازامام رضامیخوام خودش به دلت بندازه وآرومت کنه که راحت بتوونی بِکنی خودتو ازاین آشفتگی رهاکنی خودتو

ان شاا...اونم هرجاهست خوشبخت بشه ولی الان مهم تویی

به فکره خودت باش

عشق تودلت بمونه ولی هرجایی سعی کن بروزندی همه جادرگیرش نباشی وسط روزانه ت گاهی وقتتوبگیره نه همیشه!

به خودت کمک کن

به حرفام فک کن عزیزم❤💙مواظب خودت باش