2777
2789

سلام خواهرا من رشته ام حسابداری بود هنرستان ازاولم معماری علاقه داشتم ولی تو شهرمون نبود مجبوری حسابداری رفتم.حالا برای کاردانی رفتم علمی کاربردی ثبت نام کردم حالا سوال اولم اینکه اگه من کاردانی معماری داخلی بخونم میتونم برای کارشناسی برم معماری ناپیوسته دولتی یا معماری شهری علمی کاربردی بخونم؟یا باید همین رشته رو برم چون کاردانی حرفه ای داخلی نه فنی.وسوال دوم اگه این رشته رو تا کارشناسی هم برم بهم حق امضا و طراحی و اجرا میدن؟من بیشتر به مباحث فنی و نقشه کشیش علاقه دارم و به برج و اینجور چیزا.راهنماییم کنید 

عریزم اگر منظورت از حق امضا گرفتن پروانه است ، نه متاسفانه فعلا نمیتونی بگیری مگر اینکه دوباره قانون عوض شه . برای رفتن به کارشناسی مشکلی نداری، اما ممکنه تو دوره کارشناسی بهت درسای پیش بدن .

معماری یه رشته فوق العاده متکی به خلاقیته ، و متقاضی کارش خیلی زیاد . من عاشق این رشته ام و هیچ وقت از خوندنش پشیمون نشدم و الانم راضیم اما تعداد ناراضی ها هم ریاده .

سعی کن اول اطلاعات در مورد رشته کامل به دست بیاری بعد شروعش کنی . چون صرف علاقه شاید نتونی بعدا باهاش کار کنی.

مامان النا و آیرین «

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عریزم اگر منظورت از حق امضا گرفتن پروانه است ، نه متاسفانه فعلا نمیتونی بگیری مگر اینکه دوباره قانون ...

حق طراحی چی اونم نمیدن؟هر موقع خونه و برج و طرح های معماری میبینم کلی ذوق میکنم و احساس میکنم با روحیه ام سازگاره و از نظر شرایط اجتماعیش هم با اینکه چادریم مشکلی نداریم نه من نه شوهرم و با رضایت کامل شوهرم ثبت نام کردم.خیلی تحقیق کردم و میدونم که خرج داره ولی من  تا یه جایی بخونم بعد ولش کنم بلکه تا فوق به بالا هم دوست دارم بخونم واین علاقه مفرط منم همسرم دیده.و دوست دارم کارکردن تو همپین جایی رو

من حتی دوسال پیش یک هفته به کلاساش رفتم ولی چون بچه شیر میدادم نتونستم بخاطر بچه ام برم.واونموقعم استاد که کار دست منو دید گفت خیلی خوب خط و خطوط میکشی.با اینکه دفعه اولم بود 

برای طراحی کردن که حق امضا نمیخواد میتونی تو هر شرکتی به عنوان کارمند طراحی و اجرا و نظارت کنی. 

اما اگر منظورت گرفتن پروانه اشتغاله ، طراحی یانظارت یا اجرا هست که بتونی کارشخصی انجام بدی و با شهرداری اینا در ارتباط باشی نه نمیتونی بگیری.

مامان النا و آیرین «
من حتی دوسال پیش یک هفته به کلاساش رفتم ولی چون بچه شیر میدادم نتونستم بخاطر بچه ام برم.واونموقعم اس ...

من به این خاطر گفتم که من تو دوران تحصیلی و کاریم خیلی هارو دیدم که علاقه داشتن بیان معماری بخونن ، اما وقتی واردش شدن دیدن اصلا تصوراتشون درست نبوده . خیلی ها معماری رومثل نقاشی میدونن اما کاملا متفاوته .

اگر  درموردش تحقیق کردی و مورد علاقته حتما ادامه بده ، انشاالله که موفق میشی.

مامان النا و آیرین «
من به این خاطر گفتم که من تو دوران تحصیلی و کاریم خیلی هارو دیدم که علاقه داشتن بیان معماری بخونن ، ...

یعنی چطوری متفاوته بمن میشه توضیح بدی؟حتی اگه کارشناسی رشته های فنی مثل شهری و معماری تو علمی کاربردی و یا دولتی برم هم بهم این حق هارو نمیدن؟واگر نمیدن پس این رشته داخلی به چه دردی میخوره.پس من یعنی باید برم دوباره هنرستان غیر حضوری و یا ازراه دور ثبت نام کنم دیپلم فنی معماری بگیرم کاردانی وکارشناسی بخونم که حق هارو بهم بدن؟

توضیحش یه کم سخته 

ببین یه قانونی هست تو نظام مهندسی برای کسانی که کارشناسی ناپیوسته میخونن

که میگه رشته کاردانی و کارشناسیت باید یه عنوان داشته باشن ، و اگر مهندسی معماری  نباشن ، میشن مرتبط با مهندسی . 

کسایی که مرتبطن، یا رشتشون اسمش تکنولوژی باید باشه یا علمی کاربردی نه معماری داخلی یا شهری یا ...

و بعد یک سری واحد مشخص شده است که باید حتما اونا تو دوره کاردانی و کارشناسی گذرونده باشن ، در کل کسی از بچه های کارشناسی میتونه پروانه بگیره ، که همه این شرایط رو داشته باشه . 

این قانون تو این چند سال اخیر بارها تغییر کرده البته . 

اینی که الان توضیح دادم خیلی خلاصه است . اگر ریز جزئیاتشو میخوای بدونی باید بری از نظام مهندسی شهرتون بپرسی.

مامان النا و آیرین «
توضیحش یه کم سخته  ببین یه قانونی هست تو نظام مهندسی برای کسانی که کارشناسی ناپیوسته میخونن ک ...

پس یعنی من الان معماری داخلی بعد شهری یا معماری خالی بخونم بهم این حق هارو میدن درسته چون کاردانی و کارشناسیم معماریه فرقی هم به داخلی و شهریش نداره

چرا دیگه عنوانش معماری داخلیه ، نه تکنولوژی یا معماری خالی .  عنوان مدرک خیلی مهمه

خب الان یعنی همینو برم بعدش شهری یا معماری بخونم بهم حق هارو به عنوان رشته اصلی میدن نه مرتبط درسته؟

بزار یه طور دیگه توضیح بدم . 

اگر کارشناسی پیوسته باشی ، عنوان رشتت مهندسی معماری باشه ، میشی رشته اصلی .

تمام کسایی که ناپیوسته هستن میشن مرتبط.

حالا اگر 

۱-عنوان رشتت علمی کاربردی معماری و یا تکنولوژی معماری باشه( تو دانشگاه ازاد ، سراسری ، یا غیر انتفاعی ) باشه و

۲-تمام اون واحد هایی که مد نظرشونه رو گذرونده باشی ، 

۳- مدرک کاردانیت و کارشناسی هر دو معماری باشه . (نه اینکه یکی شهری باشه یکیش داخلی )

میتونی برای گرفتن پروانه اقدام کنی . 

اگر هر کدوم از سه تا شرط بالا رو نداشته باشی بهت پروانه نمیدن.

مامان النا و آیرین «