2777
2789

دوستانی که تجربه شخصی یا آشنا دارند لطفا معرفی کنند. مشاور فردی لازم دارم نه تحصیلی، خانواده و ... !

خانم یا اقا فرقی نداره. فقط کارشو بلد باشه. قبلا از طریق همین سایت با دکتر ضیابخش وقت گرفتم و یک جلسه رفتم که برام مفید نبود. غیر از ایشون معرفی کنید.

پیشاپیش سپاس از راهنماییهاتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشاور تلفنی عالی سراغ دارم خانم.تهرانن ایشون خودم سه ساله باهاشون آشنام.روی اضطراب و اعتماد بنفسم دارن کار میکنن

09354966984 خانم آزادگان.هر جلسه مشاور تلفنی چهل و پنج دقیقه سی هزار تومن.پیامک بدین به شماره ای که گذاشتم وقت میدن بهتون

کجا هستن؟ آقا یا خانم؟ اسم کوچیکشون؟ ممنون میشم دقیق تر راهنمایی کنید 

دقيق نميدونم تت اينترنت بزنيد هست من چند جلسه براي چيز ديگه اي باهاشون صحبت داشتم 

قضاوت فقط کار خداست...
من مشاور تلفنی عالی سراغ دارم خانم.تهرانن ایشون خودم سه ساله باهاشون آشنام.روی اضطراب و اعتماد بنفسم ...

من احساس میکنم تلفنی خیلی مفید نیست و انگار لازمه از نزدیک ارتباط داشته باشم. چون گاهی مشاورها از روی رفتار و صحبتها و زبان بدن چیزهایی رو متوجه میشن که پشت تلفن نمیشه اما در هر صورت لطف کردی عزیزم 😘

زمانی که کودک ما اختلالات رفتاری دارد یا به هر شکلی فکر می‌کنیم ما برای کودک‌مان نیازمند راهنمایی هستیم به چه کسی باید مراجعه کنیم؟

خیلی اوقات وقتی والدین کودکان با مرکز تماس می‌گیرند اصرار براین دارند که یک مشاور یا روانشناس کودک باید فرزند آنها را مورد ارزیابی قرار دهد.اما گزینه بهتر برای بررسی وجود اختلال در کودک مراجعه به یک "خانواده درمانگر" هست، زیرا یک "خانواده درمانگر" توانایی ارزیابی شبکه رفتاری کودک در خانواده و محیط‌های دیگر مثل مهد کودک را دارد.خیلی نادر هست که کودک در محیط خانوادگی سازگار باشد و باز هم رفتارهای ناهنجار از خودش نشان بدهد. یا گاها رفتاری که به دید والدین رفتار ناسازگار است یک روند رشد طبیعی در کودک می‌باشد.رفتارهای کودک بازخوردی از محیطی است که کودک دارد در آن پرورش می‌یابد. وقتی خانواده درمانگر، کودک شما را مورد ارزیابی قرار می‌دهد اگر کودک نیازمند گرفتن خدمات تخصصی‌تر باشد به شما توصیه‌های لازم را ارائه می‌کند.

مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی مهر

کرج، عظیمیه، بعد از خیابان ندای جنوبی، جنب بانک صادرات، ساختمان خورشید، طبقه اول، واحد۲ 

۰۲۶۳۲۵۰۷۷۰۰

۰۲۶۳۲۵۵۶۴۶۶

سلام

من از مراجعین مرکز مشاوره راه مهربانی هستم و تحت نظر دکتر افشین لطفی هستم ایشان خیلی به من کمک کردند و راهنمایی های ایشان بسیار مثمر ثمر بود. شما هم اگر تمایل دارید می توانید از مشاوره ایشان بهره مند شوید.

تلفن: ۳۳۵۲۰۸۳۶

سلام دوست عزیز، من دکتر افشین لطفی را خدمتتون معرفی میکنم. خودم از مراجعینشون بودم از جلسات و روشهای ایشان استفاده کردم نتایج خیلی خوبی بدست آوردم. در کارشون بسیار با تجربه هستند. 

مطب ایشان در مرکز مشاوره راه مهربانی واقع در فاز ۴ مهرشهر هست. تلفن: ۳۳۵۲۰۸۳۶- ۳۳۵۲۹۲۷۷