2777
2789
عنوان

نامزدم قراره بياد خونمون

2891 بازدید | 131 پست

سلام دوستاي گلم امشب نامزدم ك از هم جدا شديم قرار بياد با خونوادم حرف بزنه البته اون ب اين نيت ميخواد بياد ك بگه همه چي تموم شده و نميشه ديگه ادامه بديم ميششششه برام دعا كنين ك امشب ي جوري رقم بخوره كه نامزدم دوباره برگرده و همه چيز درست شه؟ لطفااا فكر كنين منم خواهرتونم لطفااا شششديداا محتاج دعاتونم

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

عزیزم خدا هر چی به صلاحت هست رقم بزنه...اصرار نکن 

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتنی اگه هزارتادلیلم واسه موندنش باشه یه بهانه پیدامیکنه میره ولی موندنی اگه هزارتاراهم جلوش باشه یه بهونه پیدامیکنه واسه نرفتن شایدتفدیرت بهترازایناس 

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 

ان شاأالله یه اتفاق خوب واست بیوفته اونی که به نفعته

گاهی چیزایی که به نفعمونه دردناکه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

عزیز برات دعا میکنم اگر خوشبختیت تو اینه که اشتی کنین اشتی کنین اما اگر نه همه چیز به هم بخوره. اگر اون میخواد به هم بزنه خیلی اصرار رو موندنش نکن چون بعدها خیلی خیلی تو سرت میزنه این قضیه رو