2777
2789
عنوان

ی رژیم معرفی کنید سه ماهه ده کیلو کم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6423 بازدید | 39 پست
عزیزم من تو سه ماه هفده کیلو کم کردم . این که میگم تبلیغ نیست با رژیم دکتر کرمانی . از 81 رسیدم که ب ...

اتفاقا منم دبیرستان بودم کرمانيرفتم عالی بود لعنتی از 78شدم60ولي 60برام خیلی کمه نهایت 67خوبه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماهه ده کیلو؟!!خوبی؟! ببین عزیزم شما هر رژیمی که بگیری دوماهه باید ده کیلو رو کم میکنی بهترین ر ...

واقعا?!!!!!!!

من تو یه ماه 8کیلو کم کردم.چاق نیستم اما شرایط کاریم جوری بود که صبحانه دو سه لقمه میخوردم تا ظهر دو لیوان چای بعد ساعت 1ظهر یه نیم ساعت پیاده میومدم خونه مسیر جوری بود که تاکسی نداشت.خودبخود از59کیلو رسیدم به 51کیلو.اما من قدم لاغری نبود.دیگه شد.شاید به کار شما بیاد

اتفاقا منم دبیرستان بودم کرمانيرفتم عالی بود لعنتی از 78شدم60ولي 60برام خیلی کمه نهایت 67خوبه

خب الان میدونی رژیمش چطوریه . احتمالا کتابشم داری خودت بگیر رژیمو 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
رژیمش چطوری

خود مربیم بهم داد هر دوهفته هم واسم عوضش میکرد....عزیزم بنا به سن و وزن هر آدمی فرق میکنه ولی خب اصول رژیم پروتئینی بودن و انواع مواد چربی سوز که میشناسین همه...اصلا هم گرسنه نمیشدم چون پروتئینی میخوردم و ورزش هایی که انجام میدادم خیلی مهمه ورزش هوازی فوق العادست برای لاغری من کنارش فیتنسم انجام میدادم که به نظر من سالار تمام ورزش هاست👊👊👊👊👊👊

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو
مرسی،اتفاقا تصمیم دارم صبحا برم پیاده روی ی روز درميون باشگاه تغذیه رو نمیدونم چیکار کنم ک بدنم دچار ...

عزیزم من توتاپیکای دیگه م دوستای دیگه رو راهنمایی کردم از ۹۰کیلو خودمو ب۶۵رسوندم خیلیم راحت حتی بدون ورزش فقط باکم خوری ینی همه چی خوردم ولی کم خوردم معده اینحور عادت میکنه و کوچیک میشه و ادیت نمیشی وچون همه چی میخوری بدنت دچار کمبود چیزی نمیشه مثلا برنجو قط کنی یا روغنو اصلا خوب نیش و بعد مدتی بازم دوباره خوردنشونو شروع میکنی.یکی از دوستای گلم حرفمو گوش کرد باورزش وکم خوری ۲۴روزه۶کیلو کم کرد

انسان خوبی باش ولی وقتت رابرای اثباتش به دیگران تلف نکن💥💥
خب الان میدونی رژیمش چطوریه . احتمالا کتابشم داری خودت بگیر رژیمو 

شایدم همین کارو کنم،اینکه غذای خاص باید پزم رو دوست ندارم،چون ناهار تنهام درست نمیکنم

شایدم همین کارو کنم،اینکه غذای خاص باید پزم رو دوست ندارم،چون ناهار تنهام درست نمیکنم

غذای خاصی که نداره . فوقش ناهار و شامتو جاشو عوض کن . ناهار حاضری نون و پنیر و خیار و سبزی بخور . 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
عزیزم من توتاپیکای دیگه م دوستای دیگه رو راهنمایی کردم از ۹۰کیلو خودمو ب۶۵رسوندم خیلیم راحت حتی بدون ...

مرسی عزیزم،میخوام پیاده روی کنم احتمالا باشگاه هم برم،و هرچی غذا بود رو کم بخورم بیشتر سالاد ب نظرت کم میشه اینطوری?!!!خیلی حياتيه برام آخه،شوهرم باهام حرف نمی زنه😳😳😳میخوام ی تغییری کنم بلکه عوض بشه

غذای خاصی که نداره . فوقش ناهار و شامتو جاشو عوض کن . ناهار حاضری نون و پنیر و خیار و سبزی بخور .&nb ...

مرسی عزیز دل،از راهنماييت

مرسی عزیزم،میخوام پیاده روی کنم احتمالا باشگاه هم برم،و هرچی غذا بود رو کم بخورم بیشتر سالاد ب نظرت ...

بخاطر وزنت باهات حرف نمیزنه؟مگه چند کیلویی قدت چنده؟درحینی ک باهات حرف نمیزنه توام این کارارو بکن هم اون حرص میخوره هم تو ب نتیجه میرسی😄😄

بخاطر وزنت باهات حرف نمیزنه؟مگه چند کیلویی قدت چنده؟درحینی ک باهات حرف نمیزنه توام این کارارو بکن هم ...

نه بخاطر وزنم،اینم شاید باشه نميدونم وای بیشتر،بخاطر اینکه چرا منو گرفته و خانم پزشک نگرفته😐😐😐قدم 171 وزنم 74

نه بخاطر وزنم،اینم شاید باشه نميدونم وای بیشتر،بخاطر اینکه چرا منو گرفته و خانم پزشک نگرفته😐😐😐قدم ...

خیلیم چاق نیستی احتمالا هیکل پرو قشنگی داری.وا چ شوهری😑😑😑چرا ب خودش اجازه همچین حرفیو داده