الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو یه ماه 8کیلو کم کردم.چاق نیستم اما شرایط کاریم جوری بود که صبحانه دو سه لقمه میخوردم تا ظهر دو لیوان چای بعد ساعت 1ظهر یه نیم ساعت پیاده میومدم خونه مسیر جوری بود که تاکسی نداشت.خودبخود از59کیلو رسیدم به 51کیلو.اما من قدم لاغری نبود.دیگه شد.شاید به کار شما بیاد
خود مربیم بهم داد هر دوهفته هم واسم عوضش میکرد....عزیزم بنا به سن و وزن هر آدمی فرق میکنه ولی خب اصول رژیم پروتئینی بودن و انواع مواد چربی سوز که میشناسین همه...اصلا هم گرسنه نمیشدم چون پروتئینی میخوردم و ورزش هایی که انجام میدادم خیلی مهمه ورزش هوازی فوق العادست برای لاغری من کنارش فیتنسم انجام میدادم که به نظر من سالار تمام ورزش هاست👊👊👊👊👊👊
مرسی،اتفاقا تصمیم دارم صبحا برم پیاده روی ی روز درميون باشگاه تغذیه رو نمیدونم چیکار کنم ک بدنم دچار ...
عزیزم من توتاپیکای دیگه م دوستای دیگه رو راهنمایی کردم از ۹۰کیلو خودمو ب۶۵رسوندم خیلیم راحت حتی بدون ورزش فقط باکم خوری ینی همه چی خوردم ولی کم خوردم معده اینحور عادت میکنه و کوچیک میشه و ادیت نمیشی وچون همه چی میخوری بدنت دچار کمبود چیزی نمیشه مثلا برنجو قط کنی یا روغنو اصلا خوب نیش و بعد مدتی بازم دوباره خوردنشونو شروع میکنی.یکی از دوستای گلم حرفمو گوش کرد باورزش وکم خوری ۲۴روزه۶کیلو کم کرد
انسان خوبی باش ولی وقتت رابرای اثباتش به دیگران تلف نکن💥💥
عزیزم من توتاپیکای دیگه م دوستای دیگه رو راهنمایی کردم از ۹۰کیلو خودمو ب۶۵رسوندم خیلیم راحت حتی بدون ...
مرسی عزیزم،میخوام پیاده روی کنم احتمالا باشگاه هم برم،و هرچی غذا بود رو کم بخورم بیشتر سالاد ب نظرت کم میشه اینطوری?!!!خیلی حياتيه برام آخه،شوهرم باهام حرف نمی زنه😳😳😳میخوام ی تغییری کنم بلکه عوض بشه
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰