عزیزم من تو سه ماه هفده کیلو کم کردم . این که میگم تبلیغ نیست با رژیم دکتر کرمانی . از 81 رسیدم که به 64 . از عید تا الانم همون وزن موندم دیگه رژیم نگرفتم از عید
اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با یه رژیم متعادل (پروتئینی و چربی سوز)با روزی دو ساعت ورزش منظمممم و با انگیزهههههه تو باشگاه تو یک ماه و نیم ۱۰ کیلو کم کردم با کاهش سایز فوق العاااااااااده
سه ماهع ده كيلو ماهي سه كيلو كه راحته رژيم وورزش عادي م هفته اي يك كيلو راحته
خب من دوره دبیرستان 18کيلو کم کردم،ولی اون موقع مامانم بود همه غذاهای مشخص شده رو آماده میکرد😀😀😀الان نمیخوام یا غذاهای خاص دست و پام رو ببندم،ولی نمیدونم چجوری شروع کنم،راهنمایی پلييييز دوستجونای مهربونم
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
خب من دوره دبیرستان 18کيلو کم کردم،ولی اون موقع مامانم بود همه غذاهای مشخص شده رو آماده میکرد😀😀😀ا ...
يه خريد دو سه هفته اي برو اول هر ماه مطابق رژيمت برنامه رژيمم تو گوشي ت نصب كن الارم ميده ميگه برو فلان چيز و وردار بخور و ......غذام غذاي خونه رو ميگه چقدر راخت و خوب
من تقریبا ۵ ماه ۱۶کیلو کم کردم سه ماه اولش ۱۰کیلو همه چیم میخوردم فقد کم البته فقد شیرینی جات و هله هوله نمیخوردم ☺ولی الان همه چی میخورم حتی شیرینیو چیپسو پفک فقد غذام بهمون مقداره اول رژیم مصرف میکنم