2777
2789

کالری شماری و کانادايي نباشه فقط

اگه کسي رژیمی داشته ک اذیت کننده نبود و سه ماهه ده کم کردید ميدونید بگيد

مرسی دارم ب زندگیم سرو سامان بدم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

عزیزم من تو سه ماه هفده کیلو کم کردم . این که میگم تبلیغ نیست با رژیم دکتر کرمانی . از 81 رسیدم که به 64 . از عید تا الانم همون وزن موندم دیگه رژیم نگرفتم از عید 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با یه رژیم متعادل (پروتئینی و چربی سوز)با روزی دو ساعت ورزش منظمممم و با انگیزهههههه تو باشگاه تو یک ماه و نیم ۱۰ کیلو کم کردم با کاهش سایز فوق العاااااااااده 

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو
سه ماهع ده كيلو ماهي سه كيلو كه راحته رژيم وورزش عادي م هفته اي يك كيلو راحته 

خب من دوره دبیرستان 18کيلو کم کردم،ولی اون موقع مامانم بود همه غذاهای مشخص شده رو آماده میکرد😀😀😀الان نمیخوام یا غذاهای خاص دست و پام رو ببندم،ولی نمیدونم چجوری شروع کنم،راهنمایی پلييييز دوستجونای مهربونم

ماهی ۳کیلو کاری داره تنقلات ممنوع برنج نون محدود پروتیین شیر خرما میوه بخوری حله

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
من با یه رژیم متعادل (پروتئینی و چربی سوز)با روزی دو ساعت ورزش منظمممم و با انگیزهههههه تو باشگاه تو ...

ایول،باشگاه تصمیم دارم از اول هفته دیگه برم،ولی نهایت یکساعت چون درس دارم

خب من دوره دبیرستان 18کيلو کم کردم،ولی اون موقع مامانم بود همه غذاهای مشخص شده رو آماده میکرد😀😀😀ا ...

يه خريد دو سه هفته اي برو اول هر ماه مطابق رژيمت برنامه رژيمم تو گوشي ت نصب كن الارم ميده ميگه برو فلان چيز و وردار بخور و ......غذام غذاي خونه رو ميگه چقدر راخت و خوب

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

من تقریبا ۵ ماه ۱۶کیلو کم کردم سه ماه اولش ۱۰کیلو همه چیم میخوردم فقد کم البته فقد شیرینی جات و هله هوله نمیخوردم ☺ولی الان همه چی میخورم حتی شیرینیو چیپسو پفک فقد غذام بهمون مقداره اول رژیم مصرف میکنم 

عزیزم با کم خوری و پیاده روی حتما کم میکنی

مرسی،اتفاقا تصمیم دارم صبحا برم پیاده روی ی روز درميون باشگاه تغذیه رو نمیدونم چیکار کنم ک بدنم دچار کمبود نشه