2777
2789
عنوان

یه سوال منطقه ای😂😂

400 بازدید | 48 پست

سلام ‌سلامممم چطورین دوستای خوبم؟

عنوان تاپیکمو😂🤦‍♀️

میگم بچه ها من دوشنبه احتمالا ویزام میاد و انشالله برای دوماه میام ایران.

الان با وضع حاضر بنظرتون سوغاتی چه چیزی میتونم بیارم که واقعا اونجا الان به درد بخوره؟برای ۲تا خواهرام و دایی و زن دایی و چندتا فک و فامیل نزدیک....

الان فقط ساعت و گردنبند و کفش و گوشی خریدم برای مامان و آبجیام ولی چیزای دیگه هم میخام بیارم که به دردشون بخوره . برای بقیه هم نمیدونم چی بگیرم. بنظرتون محصولات بهداشتی آرایشی بهتره....یا ازین لباس و تونیک و....یا که پول بدم مثل یه ۸۰ یا ۱۰۰€؟

چی بیشتر مورد پسنده بنظرتون؟

حالا بازم ببخشیدا این سوالو میپرسم چون بعد مدت ها دارم میرم خیلی ذوق زدم میخام کلی خوشحالشون کنم😂😂❤️

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡

لباس بخر

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول پول پوووووول

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
مثلا تابستونی یا زمستونی؟

تيشرت بخر

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

برا پاییز یا زمستون لباس بخر براشون. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...