2777
2789
عنوان

هدیه ای برا شما

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 58 پست

استارتر من برات دعا میکنم. شا.رژ هم نمیخوام. اما اگر باردارشدی برای من دعا کن که خوشبخت شم و به هرچی میخوام تو زندگیم برسم. (به قول معروف دست به خاک میزنم طلا بشه 😄❤💘)

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم من ازته دلم موقعی ک نصف شب امشب ازخواب بیدار شدم ک ب دختر ۵ماهم شیر بدم،از خانوم فاطمه زهرا التماس میکنم ک هم ب شما و هم ب همه ی منتظرا ی نینی سالم و زیبا هدیه کنه. 😍😍🙏

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
عزیزدلم من ازته دلم موقعی ک نصف شب امشب ازخواب بیدار شدم ک ب دختر ۵ماهم شیر بدم،از خانوم فاطمه زهرا ...

خودمم به خانوم فاطمه زهرا این ماه التماس کردم که همسرم راضی بشه اقدام کنیم ...راضی نمی شد لامصب ...رفتم سر نماز از حضرت فاطمه خواستم چند روز بعد خودش راضی شد ....یه چیز دیگه ام که هست من تخمدان پلی کیستیک دارم اقدام اولمم هست فکرنمی کنم بشه اگه بشه واقعا معجزه شده!!

خودمم به خانوم فاطمه زهرا این ماه التماس کردم که همسرم راضی بشه اقدام کنیم ...راضی نمی شد لامصب ...ر ...

پناه بر خانوم فاطمه زهرا مادر یتیمان.ان شاالا میشی عزیز دلم.اصن نگران نباش.استرس هم نداشته باش خواهری.

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝

سلام بچه ها خسته نباشید من امروز رفتم ازمایش دادم برام دعا کنید مثبت باشه ....اگه باشه به سه نفر ی که گفتم هدیه هاشون رو می دم ...  تا ساعت پنج ونیم خبر می دم برام تو ر و خدا دعا کنید