2777
2789
عنوان

کمممک خواستگار خوب ولی کم درامد

| مشاهده متن کامل بحث + 2931 بازدید | 64 پست

منم موقعی ک همسرم اومده بود خاستگاری حقوقش زیاد نبود

ولی خب شناختم اخلاقشوک ادمی نیس ک زود قانع بشت و خیلی پرتلاشه الانم خداروشکر درامدش سه برابر شده

اگه میبینی ادم تنبلی نیست و اهل پیشرفته قبول کن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتومن کمه برات😞😞والا مال من وقتی اومد از کارش اخراجم شده بود چون متاهل نبود ولی بعدش ی جا استخدام شد حقوقش۱۳۰۰بود باهمون پول که خدا برکت داد جهیزیه وعروسی گرفت بعدش،ی جای بهتر استخدام شد که الان با ی بچه و ی بچه توراه ۳تومن میشه که خداروشکر راضیم به رضای خدا ولی برکت داره چون همسرم واقعا عالیه ،اهل کار،زندگی وتلاشه وهمین چیزایی که داره منو بااینکه خونه پدرم ازلحاظ مالی کم نداشتم قبولش کردم 

۲ تومن کمه؟؟؟. الان همه دارن باحقوق کارمندی ۱۵۰۰ سرمیکنن😑

جدا؟

ما زیاد فامیل دوروبرمون نداریم که ببینم حقوقشون چقده..

ولی انقدر تو تاپیکا هی میزنن حقوق ۴ تومن هم خیلی کمه....دیگه به کلی ترسیدم

حقوق خوب پنج ب بالاس

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

من شوهرم وقتی اومد خواستگاری بیکار بود ولی چون میشناختمش قبول کردم .خدارو شگر راضیم .روزی دست خداست

من  تونستم  در مدت ۴ماه   .۱۱کیلو کم کنم.           خواستن توانستن است 
اخه شرایط اقتصادی الان خیلی فرق کرده...دلم نمیخواد دستمون به خانواده ها دراز باشه....دلم میخواد مستق ...

اون دیگه بستگی به خودت داره که چطوری خرجتون رو مدیریت کنی

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
اگه واقعا خوب و اهل این هست که در وصرت نیاز کار پاره وقت دومی هم بگیره مشکلی نیست. مهم ، جسارت کار د ...

خیییلی کاریه و زرنگ..اما شرایط اقتصادی اجازه بهش نمیده برای درآمد بیشتر...خودم سطح معمولی هستم..فقط میخوام بدونم با دو تومن میشه مستقل زندگی کرد یا نه؟

توجامعه ای که الان همه پسرامعتاد و اهل هزار جور کاران وبیکار تو نگران کم بودن حقوقی به نظر من اگه سالمه واخلاق ورفتارش خوبه حتمن جواب بده تازه معلومه اهل کارم هست که پیگیر کار دیگه ای هم هست انشاالله که خوشبخت میشین

دخترم تنها دلیل زنگیمه عاشق لبخند روی لبشم