2777
2789
عنوان

خوشگلای بندری❤️ یک سوال داشتم ؟؟؟

220 بازدید | 15 پست

دکتر پوست خوب میشناسید؟ 

یه دونه سفید روی پلک زیر چشمم زده میخواستم ببینم کسی داشته و رفته باشه لیزر کنه ؟

پیش کی رفتین ؟ 

جاش مونده یا نه؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
من بندر زندگی میکنم دکتر فروغ جمشیدی میگن خیلی خوبه 

منم تعریف دکتر جمشیدی خودم شنیدم 

اما بازم خواستم مطمن بشم 

ممنون عزیزم 

😘

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ميگه يكي از شهرايي ك خيلي دوس دارم ببرمت بندر عباسه يبار رفته بود كلي از لباس مردونه هاش خوشش ...

منم یک ساله اومدم برای زندگی 

جای بدی نیست ، من دریارو دوست دارم 

کیف و کفش زنونه خوشگل زیاد داره 

کلا برای خرید چون به قشم هم نزدیکه خیلی خوبه 

شما بندر انزلی هستی؟

ن ي بندر ديگه😂

دوتا جمله دیگه باهم حرف بزنیم باید برم جغرافیارو مرور کنم 😁😂

بندر ماهشهر 

بندر نکا

بندر خرمشهر 

بندر بوشهر

بندر آستارا

بندر گناوه

بندر 

....؟؟؟؟

😁

اره بالاخره درست گفتي  بندر گناوه

اونجا که من شنیدم پر جنسه 😍 حسابی حالشو ببر 

اره  خيلي  چيزي خاستي در خدمتم گلم

فدات عزیزم 

تو هم هروقت گذرت افتاد بندرعباس بهم خبر بده در خدمتتون باشیم😘