2777
2789
عنوان

میشه لطفا خانم های متاهل کمک کنن

113 بازدید | 11 پست

سلام دوست های گلم دوستان من سه روز هست که پریود شدم و امروز روز سوم هست و اصلا نسبت به دفعات قبل هیچ درد خاصی ندارم ینی قبلا تخمدان هام ملتهب بودن ولی الان درد خاصی ندارم و خونریزی م هم شدیدا کم شده البته خونریزی دارم اما نسبت به قبل که روز های اول هر یک ساعت باید عوض میکردم الان اینجوری نیست

فقط وقتی فهمیدم پری هستم دو تا مفنامیک اسید خوردم و دیروز و پریروز ناپروکسن 500

بنظرتون علتش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟ خواهشا کمک کنید

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

آخه هسل جون من شنیدم میگن یک عده موقع بارداری هم پریود میشن 

اما من جلوگیری داشتم و رابطه پر خطری نداشتم

ولی بازم استرس دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنا باردار نیستی چون لک لانه گزینی کلا چندتا دونه بیشتر لک نیست  خون ببینی یعنی پریود شدی

سلام من دارم میمیرم از حالت تهوح توام همینطوری هستی   از صبح تا شب تهوح دارم ولی بالا نمیارم چیکار کنممم😥😷😷😷

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی

عزیزم دز بالایی از داروهای ضد درد و ضد التهاب مصرف کردید که این دوتا دارو از شدت خونریزی و درد خیلی کم میکنن.

بخاطر مصرف مفنامیک اسید و ناپروکسنه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
سلام من دارم میمیرم از حالت تهوح توام همینطوری هستی   از صبح تا شب تهوح دارم ولی بالا نمیارم چی ...

تهوع علایم پریودم هست...من که باردارم علایم خاصی ندارم اصلا اکه بخوای دنبال علامت باشی فقظ گیجو امیدوار میشی

برای آرامش دلم ممنون میشم یه صلوات بفرستید❤🙏
تهوع علایم پریودم هست...من که باردارم علایم خاصی ندارم اصلا اکه بخوای دنبال علامت باشی فقظ گیجو امید ...

چی میگی خواهر من باردارم هشت هفته هستم  میگم توام تهوح داری مثل من اگه داری چی میخوری که صرر نداشته باشه برا بچه.  منم بخورم. تازه دیروز سونو قلب رفتم 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
عزیزم دز بالایی از داروهای ضد درد و ضد التهاب مصرف کردید که این دوتا دارو از شدت خونریزی و درد خیلی ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون

چی میگی خواهر من باردارم هشت هفته هستم  میگم توام تهوح داری مثل من اگه داری چی میخوری که صرر ند ...

آخ منظورم استارتر بود😂

چی میگی خواهر من باردارم هشت هفته هستم  میگم توام تهوح داری مثل من اگه داری چی میخوری که صرر ند ...

والا هیچی نمیخورم توو این مدت کلا یبار بالا اوردم یبارم اوق زدم دیگه هیچی درد سینمم مثل پریوده بدن هرکس شاید فرق داره