2777
2789
عنوان

امروز بیکار شدم...

579 بازدید | 19 پست

امروزفهمیدن متاهلم بیکار شدم به همین راحتی... بازم شکرت خداجون دلم به همین یه قرون خوش بود هروز واسه شیرخشک بچه به بابام رو نزنم. الانم با اشک و نا امیدی تو تاکسی هستم دارم بر میگردم خونه

شغلت چی بود ک مجرد میخواستن حتما؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدت به روزهای آینده باشه و نگران نباش.

البته بهتر بود می گفتی متاهل هستی چون هر شرکت یا جایی قانون خاص خودشو داره.

اما نگران نباش حداقل تازه شدی مث من با این فرق که من کار داشتم اما نمیتونم دیگه اما تو نداری و ولی میتونی

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
یه شرکت خصوصی معرفیم کردن به عنوان مهندس نرم افزار ولی چون سابقه کار نداشتم گفتن چندماه اول با 800 ش ...

نامردا حقوقم کم میدادن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دوستم برای حس خوشبختی آرامش و رسیدن به خواسته بیا اینجا قطعا همه چی عالی میشه     https: ...

نخاييم بايد كيو ببينيم؟! بقيه تبليغاتا كمه شماهم اضاف شدي بدون اجازه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

عزیزم سلام، من نیاز به همکار دارم
اگر مایل بودی بهم پیغام بده
امیدوارم روزهای خیلی خیلی بهتری در انتظارت باشه
قطعا هم همینطوره

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

کاش از اول بهشون می گفتی که متاهلی شاید چون بعدا دیدن که متاهلی لج کردن باهات. البته من قبل از بارداریم هرجا می رفتم مصاحبه می گفتن باید تعهد بدی بچه دار نشی

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.