2777
2789

سلام بچه ها من نفسم ک چندتا تاپیک زدم در مورد اینکه سر مریض شدن بچمون دعوامون شد و شوهرم بینیمو شکست ....الان یکماهی میگذره باهاش قهرم کلا جدا میخوابیم ولی غذا رو درست میکنم سفره پهن میکنم واسه اونم میارم باهم میخوریم توضیحم دادم نمیتونم جدا شم خانواده پشتم نیستن چ بسا طرفدار شوهرمم هستن من و شوهرم خیلی باهم مشکل داریم و تفاهم نداریم ۱۰سال تفاوت سنی داریم ک یا تاپیک جدا در موردش زدم اصلا نه من نه دخترم نه خودش از باهم بودن رنگ آرامشو ندیدیم خلاصه اونم تا حالا هنوز نه معذرت خواهی کرده نه چیزی همینجوری سرد داریم پیش میریم دلمم باهاش صاف نمیشه در حد ضروریات صحبت میکنیم چیکار کنم بنظرتون آشتی کنم؟اون قدر نمیدونه بازم...هنوزم تا بحثمون میشه تهدید ب زدنم میکنه چندبارم سمتم اومده ک زهره ترک میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار که زنگ بزنی پلیس دست و پاتم میبوسه. چه برسه به اینکه تهدیدت کنه. 

پلیس ک اومد صورت جلسه کرد رفت تو همون بیمارستان بعد خواستم برم پزشک قانونی گفت میندازمت بیرون منم جایی رو ندارم برم...

ببین خودت چجوری ارومتری 

با اشتی 

یا قهر 

به نظرم  بحث تهدید و ضرب شتم جداست 

ببین خودت چجوری زندگیت بهتره 

فکر کنم سر سنگین باشی کمتر اذیتت میکنه توام پاپیچش نمیشی حداقل دخترت ارومتره 

واسه شکستن بینی ات پزشک قانونی رفتی؟؟؟

باید درست بشه که آشتی کنی وگرنه تکرار میکنه و چه بسا بدترش

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔

بخدا بعضی چیزا خیلی راحت حل میشه اگه یکم کوتاه بیایم و زندگی رو سخت نگیریم...حیف روزای دخترت نیست حیف جمعتون و روزای با هم بودنتون  نیست که با تلخی سپری میکنید...مگه ما از روز مرگمون خبر داریم که اینقد سنگ دلیم...

انسانم آرزوست...

یعنی چی جایی نداری بری

خانواده نداری؟ تو خیابون خاستگاری و عقد کردی؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
واسه شکستن بینی ات پزشک قانونی رفتی؟؟؟ باید درست بشه که آشتی کنی وگرنه تکرار میکنه و چه بسا بدترش

داخل تاپیک قبلتریا گفتم چی شد ک نرفتم بحثش طولانیه خیلی بدبختم...

تو منی یا من تو؟ منم شهر غریبم،خانوادمم طرفدار شوهرمن،شوهرمم سواستفاده میکنه،کلا سعی میکنم روزا رو ...

آخی خدا بهمون نگاهی بندازه....دلم داغه از روزگار همش در حقم بدی شده