2777
2789

سلام

دکتر حنطوش زاده فلوشیپ بیماریهای پرخطره و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران

مطبش بلوار کشاورز جنب آزمایشگاه نور هستش 

بسیار دکت خوب و خوش اخلاقی هم هستن

روزهای یکنبه و سه شنبه هم میان مطب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دکتر حنطوش زاده فلوشیپ بیماریهای پرخطره و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران مطبش بلوار کشاورز جن ...

بارداري منم ٣قلو هست معرفي كردن برم اونجا شايذ امپول بده نينيم يكيش از بين بره

سلام دکتر حنطوش زاده فلوشیپ بیماریهای پرخطره و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران مطبش بلوار کشاورز جن ...

من هرچي زنگ ميزنم كسي برنميداره ساعت چندتا چندهست؟همون روز هم وقت ميده؟

بارداري منم ٣قلو هست معرفي كردن برم اونجا شايذ امپول بده نينيم يكيش از بين بره

ای وای😳

یعنی از عمد میخوای از بین بره؟!

نکن توروخدا شاید همون بچه ای که از بین میره دلسوزترین و مهربونترینشون باشه😢

عالی . از بهترین دکتر ها هست

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
ای وای😳 یعنی از عمد میخوای از بین بره؟! نکن توروخدا شاید همون بچه ای که از بین میره دلسوزترین و م ...

من نه دكتر گفته ٣تا باشن شايد نارس بشه ٣٠هفته دنيا بياد همسون از بين بره

واقعا؟؟؟؟من هرچي زنگ ميزنم كسي جواب نميده دارم ديوونه ميشم خيليم استرس دارم خيييلي

مطبش بعد از ظهر است ولی روزاشو دقیق نمیدونم

تا اونحا هم که من میدونم وقتاش فکر کنم طولانی هستش

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
يني از١٢به بعد؟

آره تا اونحا که یادمه غروب