2777
2789
عنوان

ترک چاقی و لاغری 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11343 بازدید | 48 پست
واسه من لطف خدا نیست که!نتیجه ی پرخوری هامه

بلاخره بعد ازدواج این اتفاق میوفته.نگران چی هستی .همه ی لباس عروسا تو ایران بلنده تا جایی ک زیر پا مادر شوهرت گیر کنه دلت دیده نمیشه نگران نباش اونی هم بخوادت در اصل سیرت مهمه براش ن صورت بدنیت

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره بعد ازدواج این اتفاق میوفته.نگران چی هستی .همه ی لباس عروسا تو ایران بلنده تا جایی ک زیر پا م ...

چی بگم.خوب من خودمم خوشم نمیاد ولی اون بدبخت مجبوره تحمل کنه.البته نمیدونم کیه کجاس ولی خوب دلم واسش سوخت.حتما قبل ازدواج بهش میگم قضیرو

😂😂😂😂 وای منم تازه من رو س ی نم هم دارم😢😢😢😢 ای خدا چرا اینکارو با ما کردی

منم دارم تو تنها نیستی😂چون کمه به حسابش نیاوردم😒واقعا. دیگه خیلی زیاد داره میشه بخدا.دوتاخط بود من مشکل نداشتم

20 سالمه.کلا 10 کلیو دیگه هم باید لاغر کنم. چجوری روغن میزنید من هر وقت خواستم ازین کرمایی ک تا حال ...

سعی کن وقتایی که خونه ای و قرارنیس جایی بری تا قبل حمام قشنگ بزن ماساژ بده یا شبا بزن صبح لباست عوض کن .فقط مواظب تغذیتم باش اگه. اب و خیار و مغز و کلم بخوری بدنت شل نمیشه سفت میشه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

برای ترکهای  پوستتون برین این پیج واقعا معجزه میکنه من یه مدت درگیر این موضوع بودم تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم @mojezeye_zibayi98 @👇👇