بلاخره بعد ازدواج این اتفاق میوفته.نگران چی هستی .همه ی لباس عروسا تو ایران بلنده تا جایی ک زیر پا مادر شوهرت گیر کنه دلت دیده نمیشه نگران نباش اونی هم بخوادت در اصل سیرت مهمه براش ن صورت بدنیت
از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
20 سالمه.کلا 10 کلیو دیگه هم باید لاغر کنم. چجوری روغن میزنید من هر وقت خواستم ازین کرمایی ک تا حال ...
سعی کن وقتایی که خونه ای و قرارنیس جایی بری تا قبل حمام قشنگ بزن ماساژ بده یا شبا بزن صبح لباست عوض کن .فقط مواظب تغذیتم باش اگه. اب و خیار و مغز و کلم بخوری بدنت شل نمیشه سفت میشه
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
برای ترکهای پوستتون برین این پیج واقعا معجزه میکنه من یه مدت درگیر این موضوع بودم تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم @mojezeye_zibayi98 @👇👇