ابدو مینوپلاستس از جاس سزارین تا ریر سینه تقیریبا پوست شکمت برمیدارن میندازن دور اون پوست بالایی رو میکشن از جای سزارین بخیه میزنن و شکمت تخت تخت میشه ناف هم زیبا میشه
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون بابت دلگرمی😂😂😂😂 اخه بد بختی اینه من هنوووز ازدواج نکردم و ازین ترکا زده بدنم.خیلی ناراحتم
وای یپس جراحی لازم نیست همون روغن نارگیلت بزن .تو هنوز بچه دار نشدی اونا چیزی نیستن بیا شکم منو ببین نابود میشی
مگه چقد لاغر شدی؟چن سالته
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
به نظرم این ترکها جز طبیعت و زیبایی زنه.حرص خوردن نداره.من کرم ترک پوست تو دوران بارداری زدم زیاد نشدن ترکهام ولی چندتایی دارم رو دوست دارم.افتخارمه.چیزی که لطف خداست و لایقم دونسته
از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
زیاد بهشون توجه نکن بیشتر عصبی میشی این ترکارو همه خانوما دارن و یچیز خیلی خیلی طبیعیه علل الخصوص اونایی که پوست سفید و نازکی دارن به مرور زمانم با رنگپوست یکی میشه زیاد معلوم نیس بدنتو در همه حالت دوست داشته باش💞