2777
2789
عنوان

ترک چاقی و لاغری 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11343 بازدید | 48 پست
چ جراحی ای؟پیوند پوست؟توروخدا بگو نه

ابدو مینوپلاستس از جاس سزارین تا ریر سینه تقیریبا پوست شکمت برمیدارن میندازن دور اون پوست بالایی رو میکشن از جای سزارین بخیه میزنن و شکمت تخت تخت میشه ناف هم زیبا میشه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابدو مینوپلاستس از جاس سزارین تا ریر سینه تقیریبا پوست شکمت برمیدارن میندازن دور اون پوست بالایی رو ...

یا ابرفضل چ وحشتناک.بازم مرسی بابت راهنمایی عزیزم❤❤❤.میرم واسه تحقیق پس💪💪💪💪💪

ممنون بابت دلگرمی😂😂😂😂 اخه بد بختی اینه من هنوووز ازدواج نکردم و ازین ترکا زده بدنم.خیلی ناراحتم

وای یپس جراحی لازم نیست همون روغن نارگیلت بزن .تو هنوز بچه دار نشدی اونا چیزی نیستن بیا شکم منو ببین نابود میشی

مگه چقد لاغر شدی؟چن سالته

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
من که دیگه اعتماد به نفسم ازدست دادم ازبالا ناف تا پایین رد بخیه وترکم دارم وپشتم به خاطر حساسیت کلا ...

😢😢😢😢😢

ایشالله خوب میشی عزیزم

ب این فکر کن ک من هنوز بچه ندارم ولی بدنم اینجوری شده

غصه نخور.مثله اینکه با جراحی ای ک دوستان میگن حل میشه💪

به نظرم این ترکها جز طبیعت و زیبایی زنه.حرص خوردن نداره.من کرم ترک پوست تو دوران بارداری زدم زیاد نشدن ترکهام ولی چندتایی دارم رو دوست دارم.افتخارمه.چیزی که لطف خداست و لایقم دونسته

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
وای یپس جراحی لازم نیست همون روغن نارگیلت بزن .تو هنوز بچه دار نشدی اونا چیزی نیستن بیا شکم منو ببین ...

20 سالمه.کلا 10 کلیو دیگه هم باید لاغر کنم.

چجوری روغن میزنید من هر وقت خواستم ازین کرمایی ک تا حالا بهم انداختنو بزنم میگیره ب لباسم

من 

به نظرم این ترکها جز طبیعت و زیبایی زنه.حرص خوردن نداره.من کرم ترک پوست تو دوران بارداری زدم زیاد نش ...

واسه من لطف خدا نیست که!نتیجه ی پرخوری هامه

یعنی شکممون رو حنا کنیم؟بعد قرمز نمیشه

قرمزیش چندبار لیف بکشی میری اما بعد یبار استافاده کردن خودت متوجه کم رنگ تر شدنش میشی 

من بازوی دستم ترک برداشت کلی کرم هیدرودرم و اینا زدم اصلا فایده نداشته امتحانی حنا زدم معجزه کرد 

حنای بی رنگ‌و سدرم خوبه رنگم‌نمیگیره 

هی ترامپ کله قشنگ👱‍ جلو دلارت رو بگیرا💸💸
ممنون از راهنماییتون 😍😍😍😍😍😍

خواهش میکنم عزیزم

زیاد بهشون توجه نکن بیشتر عصبی میشی این ترکارو همه خانوما دارن و یچیز خیلی خیلی طبیعیه علل الخصوص اونایی که پوست سفید و نازکی دارن به مرور زمانم با رنگ‌پوست یکی میشه زیاد معلوم نیس بدنتو در همه حالت دوست داشته باش💞

هی ترامپ کله قشنگ👱‍ جلو دلارت رو بگیرا💸💸