2777
2789

عزيزم بازار مشير خلوت دستگاهشو از ٣٥ هزار تومن داره تا ٧٠-٨٠ تومن واسه خونگي خوبه

صنعتياشو نمي دونم قيمتشو

فكنم اينو بيرون بدي پانچ كنن همون ٤٠-٥٠ تومن ازت بگيرن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم پس باید ببینم کدوم خرازی این کارو برام انجام میده البته قیمتاشون مثل اینکه بالاست

عه منم شلوار لی دیدم بغل پانچ بود ولی تموم کرده بود ینی میشه بدم بیرون پانچ کنن؟

اووووو ۴۰-۵۰تومن خب بخرم به صرفه تره ک مطمئنی این قیمته

دستگاهو بله مطمئنم

خودم ٣-٤ ماه پيش واسه خواهر شوهرم كادوي ديپلم خياطي گرفتم ٤٠ تومن

ميتوني قالب منگنه دكمه

مرواريد پانچي و همين پانچارو بهش نصب كني

البته قيمت قالباش جداست هر كدوم ٢٠ هزار تومن

شما ميتوني به مرور زمان قالباي مختلفشو بخري كه يهو برات گرون نشه من با قالباش واسه خواهر شوهرم فكنم ١٠٠ شد خريدم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
دستگاهو بله مطمئنم خودم ٣-٤ ماه پيش واسه خواهر شوهرم كادوي ديپلم خياطي گرفتم ٤٠ تومن ميتوني قالب م ...

سلام خانم ببخشید میدونم زمان زیادی از پیام شما گذشته اما میخوام بدونم دستگاهی که گفتید خریدید پانچ رو میگم میشه بگید راضی بود اگه میشه مارکشم بگید میخوام بخرم

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
سلام خانم ببخشید میدونم زمان زیادی از پیام شما گذشته اما میخوام بدونم دستگاهی که گفتید خریدید پانچ ر ...

خوبه کار راه اندازه، مارک نمی دونم، بازار تهران از مشیرخلوت خریده بودم