2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا حاملگیشون با لک دیدن شرو میشه

زیر دلم و کمرمم درد گرفته امروز موعد پریودیمه بی بی هم زدم امروز خیلی سریع منفی شد دقیقه اول کلا حس پری دارم

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.

من دیشب یه لک صورتی دیدم   

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

ایشالا جفتمون به آرزمون برسیم   

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

من روزی که باید پریود میشدم بی بی زدم مثبت بود کلی ذوق کردم فردا رفتم شرکت دیدم لباسم کثیف شده اس دادم به همسرم که پریود شدم بی بی اشتباه بود .. رفتم باشگاه هم ورزش کردم گفت پریودم میخوام زیاد ورزش نکنم رفتم خونه دیدم هیچی نبوده فقط همون صب ی لکه بوده .. دوباره شک کردم زنگ زدم خواهرشوهرم گفت بدو یکی دیگه بی بی بخر رفتم خریدم دیدم جواب بازم مثبته همین دیگه ی دردی تو دلم افتاد بعدشم درد سینه بعدش نفخ شدید بعدشم خستگی و خواب الودگی دلم میخواست فقط بخوابم ...روزای اول اینجوری بود درد پریودیو روزای اول همه دارن

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
من روزی که باید پریود میشدم بی بی زدم مثبت بود کلی ذوق کردم فردا رفتم شرکت دیدم لباسم کثیف شده اس دا ...

من که هنوز نشدم

بی بی دوبارگذاشتم منفی بود ولی وحشتناک دردای پریودیو دارم ولی فعلاکه خبری نیس

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید.  

نه هفتم این ماه موعدمه 

دل تو دلم نیست 

بی بی زدم منفی بود 

نه هفتم این ماه موعدمه  دل تو دلم نیست  بی بی زدم منفی بود

من که امروز ده روز ازموعدمم ردشده بی بی زدم منفی بود آزمایشم که نرفتم

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید.