2777
2789
عنوان

اونایی ک100 % جنبه دارن از همه لحاظ

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 91 پست
برو دستشویی جگر اشتباه اومدی

دسشويي بود بد دهنو ميبره؟!

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعاغا من پياز خوردم بدجور دهنم بوميده دهنمم مزه پياز ميده  اذيتم خيلي باردارم هستم حالم بد شده ...

منم پیاز زدم حاملم هستم پررر بادم الان یچی تو شکمم میچرخه نمیدونم بچست یا گوز

کیک تولد این بچروبخونید روشو 

نوشتن براش ایشالله مث شهید حججی شهید بشی 

واقعا شهدا مقامسون والاست ولی ارزوی شهادت و مرگ برای بچه اونم روی کیک تولدش خنده داره

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
یه چیزی تو اینستا دیدم به خدا هنو حالم بده  یه چی بگید بخندم یادم بره

چرا حاج خانوم چي شده؟! چي ديدي؟! 

بيام شونه هاتو ماساژ بدم بهت  شي؟!

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
یه چیزی تو اینستا دیدم به خدا هنو حالم بده  یه چی بگید بخندم یادم بره

چی بگم.آخه خوشگلم

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
کیک تولد این بچروبخونید روشو  نوشتن براش ایشالله مث شهید حججی شهید بشی  واقعا شهدا مقامس ...

اسکلن بابا اینا بزرگ شن جور دیگ میشن

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
کیک تولد این بچروبخونید روشو  نوشتن براش ایشالله مث شهید حججی شهید بشی  واقعا شهدا مقامس ...

اينا شستشوي مغزيه 

پشتش هزارتا برنامه و فيلم هست