2777
2789
عنوان

امپول اچ سی جی برای مردان

25586 بازدید | 20 پست

دکتر برای شوهرم که حرکت و تعداد اسپرمش کم بود امپول اچ سی جی تجویز کرده با ول من.الان اینا باعث میشه که اون مشکلهاش حل بشه؟؟کسی نتیجش رو دیده؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مگه برا مردا هم هست؟

نمیدونم منم اولین باره دیدم .ولی حتما هست که نوشته براش.تو سایتم نتونستم چیز بدرد بخوری پیدا کنم.کاش یه کسب که تجربش رو داشت میومد میگفت

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله نتيجه مى ده.مخصوصا آمپول ها

یعنی تعداد اسپرمو حرکتس رو میبره بالا؟سوالم اینه که من که میخوام ای وی اف کنم و برای ای وی اف مگه اسپرمها رو جدا نمیکنن و بهترینهاشو جدا نمیکنن پس این امپولا برای چیه

بله نتيجه مى ده.مخصوصا آمپول ها

میشه یکم توضیح بدی

یعنی تعداد اسپرمو حرکتس رو میبره بالا؟سوالم اینه که من که میخوام ای وی اف کنم و برای ای وی اف مگه اس ...

من خودم چند سال مشكل داشتم ولى شوهرم نه آخرش هم اى وى اف كردم و باردار شدم خدارو شكر.اما تو اين مراكز بودن مردايى كه مثل شوهر شما مشكل داشتن.

هر چى تعداد اسپرم ها و حركتشون بيشتر باشه براى تشكيل جنين و كيفيت جنين تا ثيرش بيشتره.

ممكنه اسپرم ها از نظر شكل ظاهرى مشكل داشته باشن مثل سر ،دم و ...اينارو ديگه نميشه كاريشون كرد و با دارو حل ميشه.

من خودم چند سال مشكل داشتم ولى شوهرم نه آخرش هم اى وى اف كردم و باردار شدم خدارو شكر.اما تو اين مراك ...

ممنونم ایشالا منم نتیجه بگیرم.

سلام دوستم دکتر برای همسر منم که مشکل مورفولوژی و تحرک اسپرم داره امپول اچ سی جی نوشته لطفا بگو برا ...

سلام خیلی بهتر شد و جنین ها گرید آ بودن یعنی  در حد خوب .اما نتیجه ای وی افمون منفی شد حالا تو مرحله انتقال دوباره ام

سلام خیلی بهتر شد و جنین ها گرید آ بودن یعنی  در حد خوب .اما نتیجه ای وی افمون منفی شد حالا تو ...

عزيزم خود دكتر پيشنهاد اي وي اف كرد؟

ما هم صارم و هم ابنن سينا رفتم بعد از كلي آزمايش گفتن طبيعي اقدام كن حتي من خودم گفتم آي يو آي كنم كه زودتر نتيجه بگيرم نپذيرفتن

من پارسال يه بارداري منجر به سقط هم داشتم و بعد اون ديگه باردار نشدم

ديگران راقضاوت نكنيم.
عزيزم خود دكتر پيشنهاد اي وي اف كرد؟ ما هم صارم و هم ابنن سينا رفتم بعد از كلي آزمايش گفتن طبيعي اق ...

دکتر زنان میگفت ای یو ای ولی دکتر مردان تو رویش گفت نه ای وی اف.نمیدونم چرا این تصمیم رو گرفت.به هر حال من خودمم ای یو ای یبار کرده بودم و منفی شده بود.من تو ای وی اف مثبت شدم ولی جنینها رشد نکردن و سقط شد دکتر فعلا برام پردنیزولون نوشته تا انتقال بعدی

دکتر زنان میگفت ای یو ای ولی دکتر مردان تو رویش گفت نه ای وی اف.نمیدونم چرا این تصمیم رو گرفت.به هر ...

ان شالله انتقال بعدي حتما سالم مياد بغلت به حق حضرت علي اصغر

ديگران راقضاوت نكنيم.