دکتر برای شوهرم که حرکت و تعداد اسپرمش کم بود امپول اچ سی جی تجویز کرده با ول من.الان اینا باعث میشه که اون مشکلهاش حل بشه؟؟کسی نتیجش رو دیده؟
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
ان شالله انتقال بعدي حتما سالم مياد بغلت به حق حضرت علي اصغر
ممنون عشقم
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مال دوسال پیشه فک کنم هفته ای یکبار چهارتا نوشته بود.فک کنم
شاید مشکل ایمنی انعقادی داری یا دی اف آی اسپرم بالاس
اره عزیزم .انتقال انجام شد دارو هم خیلی استفاده کردم سرم ای وی ای جی هم زدم ولی اصلا جنینها نگرفتن .مشکلم ایمنی انعقادی بود