2777
2789
عنوان

شوهرم

299 بازدید | 21 پست

خیلی ناراحتم خیلی شوهرم قبل‌ازدواج با من عاشق دختر یکی از مغازه دارای محلمون بوده که به دلایلی بهم نمیرسن و حالا‌جفتشون ازدواج کردن امروز ظهر اومد ناهارشو خورد و رفت بعد من یادم افتاد یه چیزی بهش نگفتم هعی ببهش زنگ زدم ج نداد منم دلم چیزای بدی‌گفت که حسم دروغم نمیگفت شب ک اومد گفتم چرا جواب نمیدادی زود بگو گفت خونه مجتبی بودم یعنی داداش عشق قبلیش گفت داشتم سیستمشو درست میکردم منم بشدت عصبانی شدم گفتم بتوچه که رفتی‌خونش هوای عشق قبلیتو کردی و دعوامون شد.... خیلی میترسم که دور اون خانواده میچرخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج کرده دختره دیگه ،حساس نباش خودت اذیت میشی

نمیشه حساس نبود منم شرایطشو داشتم.ادم حتی از اینکه شوهرش تو دلشم هوای اونو بکنه میترسه

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊

نباید این حرفو بزنی روش باز میشه گلم ارامش داشته باش رفتارای بهتری باشوهرت داشته باش تا بگه اوه چ زن خوبی دارم من خدا روشکر باهاش ازدواج کردم بدبین نباش طوری نشده که

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی

زیادی تاپیکای خیانتو میبینی نه؟عادی باش الان هردوشون ازدواج کردن بیخیال به روش نیار از دور مواظب همسرت باش که بهت دروغ نگه

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

حساس نشو عزیزم

این برخوردت بدتر بوده

تهمت زدن خیلی به آدم حس بدی میده. حالا رفته خونه داداش دختره که تازه اون دختره هم ازدواج کرده. چرا اینقدر سخت قضاوتش کردی؟ 

بهش حس اطمینان و اعتماد بده. بهش بگو من به تو اطمینان دارم همه جوره. آدمی که بهش اعتماد کنی سعی می کنه به اعتمادت خیانت نکنه ولی کسی که مدام اعصابشو بهم بریزی و بهش تهمت بزنی ازت دورتر و دورتر میشه